kredkaczarna
Fanka BB :)
Im bardziej to analizuje tym mam wrazenie ze mniejsze szanse ze w moim brzuchu jest corka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dawaj wszystkie inf pezeanalizujemy razemIm bardziej to analizuje tym mam wrazenie ze mniejsze szanse ze w moim brzuchu jest corka
Im bardziej to analizuje tym mam wrazenie ze mniejsze szanse ze w moim brzuchu jest corka
Ja to się boję poprawiać wczorajsze [emoji173]️ [emoji23] chcę ciąży ale boję się kolejnego chłopca! [emoji43] absurd, ale wy wiecie jak jest. Wam się nie muszę tłumaczyć.
Mój M. wczoraj mówi do mnie - myślałem o różu i brokacie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Potestuję jeszcze dziś jak tam ta owu. Choć pika mi wlasnie prawy jajnik to może pik dziś wyjdzie - zobaczymy.
E to tez juz obalone [emoji23]To pikaj i ty, ostatnio gdzies czytalam, ze z prawego to dziewczynki
Powodzenia! Trzymam kciuki ! My wczoraj juz nie poprawialismy, ale przespalam sie i lepiej sie czuje. Wczoraj troche poplakalam i moj maz kolejny raz stanal na wysokosci zadania. Powiedzial, ze jestem glupia,ze co ma byc to i tak bedzie i to bedzie nasze ❤ chlopiec czy dziewczynka bedzie to nasze dziecko, ktore wypelni smiechem nasz dom... jak sie nie uda to kolejny cykl przed nami
Co do plci to co teoria i osoba to inaczej. Jedni mowia, ze na dziewczynke to 2-3 dni przed owu raz i starczy, na chlopca w owu i dzien po. Inni, ze na dziewczynke kroliczki na chlopca co 2 dzien. A tak naprawde to na kazdego co innego dziala. Ja osobiscie coraz bardziej watpie w planowanie. Chociaz chyba najbardziej miarodajna metoda to bdm.
Dawaj wszystkie inf pezeanalizujemy razem
ej powiem wam że inf o dziecku u brata mną tak wstrząsnęła że chyba odpuszczam starania.. Na razie im pomogę a później zobaczymy
Kochane moje przedstawiam Wam mojego czwartego ukochanego syna. Już straciłam dla Niego głowę, serce i mam w nosie teraz "tutu z brokatem". Na razie jestem PRZESZCZĘŚLIWA z bycia mamą poraz kolejny i tej radości Wam życzę bez względu na płeć!Zobacz załącznik 896453