reklama
belle81
Fanka BB :)
PięknieWszyscy tu w to wierzmy i bądźmy silni :-) amen
Niech zatem tak będzie... Amen.
szczypiorkowa12345
Hej e-cioci i e-wujku 
Pospiesznie melduję ze od 3 dni Izabela jest z nami
duża, silna i zdrowa dziewczyna 
Przepraszam, że się nie odzywalam ale przez ostatnie kilka tygodni naprawdę wiele się u nas działo. Było wiele emocji i wiele przeżyć. Do ostatnich chwil jeszcze lekarz nie był pewien że będzie dziewczynka, dawał 'nadzjeje' na chłopca
ale jak już się urodziła Mała to naprawdę jest mi absolutnie wszystko jedno co do płci. 
Co do planowania. Pospiesznie pędze i zawiadamia że z babycomp 3 tygodnie temu moja sąsiadka z planowanego chłopa urodziła zdrowa jka ryba - 4rta córkę
mówi że będzie sądzić ów firmę że nie działa a tyle kasy poszło hahaha 
Ja naprawdę jak wiecie miałam wszystko z sobą co do płci chłopca. I kalendarze, i księżyce, i testy, i owu, i wielkie O, idiety i cała resztę. Wyszła zdrowa cora
i mama i inne dziewczyny naprawdę chyba zrobiły jeszcze więcej i też się nie udało. Mam wrażenie, że 'dzieci potrafią planowac' tylko te osoby którym. Się udało 
Powodzenia wsyztsko panującym!
Pospiesznie melduję ze od 3 dni Izabela jest z nami
Przepraszam, że się nie odzywalam ale przez ostatnie kilka tygodni naprawdę wiele się u nas działo. Było wiele emocji i wiele przeżyć. Do ostatnich chwil jeszcze lekarz nie był pewien że będzie dziewczynka, dawał 'nadzjeje' na chłopca
Co do planowania. Pospiesznie pędze i zawiadamia że z babycomp 3 tygodnie temu moja sąsiadka z planowanego chłopa urodziła zdrowa jka ryba - 4rta córkę
Ja naprawdę jak wiecie miałam wszystko z sobą co do płci chłopca. I kalendarze, i księżyce, i testy, i owu, i wielkie O, idiety i cała resztę. Wyszła zdrowa cora
Powodzenia wsyztsko panującym!
mihasiaaa
Hej dziewczyny
Kitqa wyrazy współczucia. Moja babcia zmarła 2 dni przed porodem mojego synka. Nie byłam nawet na pogrzebie
Tatry cudowne, uwielbiam góry. Rzadko bywam, bo długa droga, ale widoki wspaniałe.
Ja dzisiaj bylam na wizycie. Rośnie nam duża dziewczyna. Przyśpiesza o 1.5 tyg
Zobaczymy jak dalej.
Pozdrawia e-ciocie i e-wujka
Kitqa wyrazy współczucia. Moja babcia zmarła 2 dni przed porodem mojego synka. Nie byłam nawet na pogrzebie
Tatry cudowne, uwielbiam góry. Rzadko bywam, bo długa droga, ale widoki wspaniałe.
Ja dzisiaj bylam na wizycie. Rośnie nam duża dziewczyna. Przyśpiesza o 1.5 tyg
Pozdrawia e-ciocie i e-wujka
Załączniki
Coś w tym chyba jestHej e-cioci i e-wujku
Pospiesznie melduję ze od 3 dni Izabela jest z namiduża, silna i zdrowa dziewczyna
Przepraszam, że się nie odzywalam ale przez ostatnie kilka tygodni naprawdę wiele się u nas działo. Było wiele emocji i wiele przeżyć. Do ostatnich chwil jeszcze lekarz nie był pewien że będzie dziewczynka, dawał 'nadzjeje' na chłopcaale jak już się urodziła Mała to naprawdę jest mi absolutnie wszystko jedno co do płci.
Co do planowania. Pospiesznie pędze i zawiadamia że z babycomp 3 tygodnie temu moja sąsiadka z planowanego chłopa urodziła zdrowa jka ryba - 4rta córkęmówi że będzie sądzić ów firmę że nie działa a tyle kasy poszło hahaha
Ja naprawdę jak wiecie miałam wszystko z sobą co do płci chłopca. I kalendarze, i księżyce, i testy, i owu, i wielkie O, idiety i cała resztę. Wyszła zdrowa corai mama i inne dziewczyny naprawdę chyba zrobiły jeszcze więcej i też się nie udało. Mam wrażenie, że 'dzieci potrafią planowac' tylko te osoby którym. Się udało
Powodzenia wsyztsko panującym!![]()
szczypiorkowa12345
Coś w tym chyba jestja w moich wyobrażeniach byłam mama 2 córek, najlepiej blondynki długie włosy i warkocze, biegamy po łące. I powiem szczerze, że u mnie w okolicy nawet łąki nie ma. A fakt bycia mama 2 chłopców, jestem super mama. Jaka byłabym mama 2 córek ? Może na wskroś beznadziejna. Los czasem wie co robi
Ja ZAWSZE absolutnie ZAWSZE widziałam się jako mama 2jki (no może 3jki) chłopców
mis0890
Ojeju...i co ja mam teraz robić? ;-) może baby comp jako że już nieco starsze niż lady comp baby się pomyliło albo sąsiadka nie całkiem stosowała się do instrukcji?Hej e-cioci i e-wujku
Pospiesznie melduję ze od 3 dni Izabela jest z namiduża, silna i zdrowa dziewczyna
Przepraszam, że się nie odzywalam ale przez ostatnie kilka tygodni naprawdę wiele się u nas działo. Było wiele emocji i wiele przeżyć. Do ostatnich chwil jeszcze lekarz nie był pewien że będzie dziewczynka, dawał 'nadzjeje' na chłopcaale jak już się urodziła Mała to naprawdę jest mi absolutnie wszystko jedno co do płci.
Co do planowania. Pospiesznie pędze i zawiadamia że z babycomp 3 tygodnie temu moja sąsiadka z planowanego chłopa urodziła zdrowa jka ryba - 4rta córkęmówi że będzie sądzić ów firmę że nie działa a tyle kasy poszło hahaha
Ja naprawdę jak wiecie miałam wszystko z sobą co do płci chłopca. I kalendarze, i księżyce, i testy, i owu, i wielkie O, idiety i cała resztę. Wyszła zdrowa corai mama i inne dziewczyny naprawdę chyba zrobiły jeszcze więcej i też się nie udało. Mam wrażenie, że 'dzieci potrafią planowac' tylko te osoby którym. Się udało

Gratuluję zdrowej córeczki !! Coś czuję, że moja mała pojawi się jeszcze w tym roku wbrew zapowiedziom. Co do gór - tutaj na prawdę można wypocząć, dlatego pokonuję te 500km parę razy w roku aby poukładać to i owo. Śmieję się do Ż, że za rok podziałamy tu na synka bo tu 90% chłopców się rodzi (w niedzielę np chrzcili 3 chłopczyków i tylko 1 dziewczynkę). "Mam wrażenie, że 'dzieci potrafią planowac' tylko te osoby którym. Się udało". Jak żyć premierze... ;-)
belle81
Hej szczypiorkowa. Cudne wiadomościHej e-cioci i e-wujku
Niech Izunia rośnie w siłę zdrowo i grzecznie. A dla dzielnej mamusi wielkie gratulacje i dużo cierpliwości
Zamiast spokojnej końcówki ciąży miałaś jakieś niepotrzebne zawirowania.
I zgadzam się w 100% że" zaplanowane dzieci mają Ci którym się udało".
mihasiaaa
Szczypiorkowa ogromne gratulacje kochana IzuniHej e-cioci i e-wujku
reklama
belle81
Ojeju...i co ja mam teraz robić? ;-) może baby comp jako że już nieco starsze niż lady comp baby się pomyliło albo sąsiadka nie całkiem stosowała się do instrukcji?śmieję się już poważnie bo tylko to mi pozostało. Tak naprawdę nie wiem, jak tu celnie strzelić w tego wyczekiwanego Y.
Gratuluję zdrowej córeczki !! Coś czuję, że moja mała pojawi się jeszcze w tym roku wbrew zapowiedziom. Co do gór - tutaj na prawdę można wypocząć, dlatego pokonuję te 500km parę razy w roku aby poukładać to i owo. Śmieję się do Ż, że za rok podziałamy tu na synka bo tu 90% chłopców się rodzi (w niedzielę np chrzcili 3 chłopczyków i tylko 1 dziewczynkę). "Mam wrażenie, że 'dzieci potrafią planowac' tylko te osoby którym. Się udało". Jak żyć premierze... ;-)
Podziel się: