reklama
kredkaczarna
Fanka BB :)
Szczypiorkowa garatulacje duzo zdrowka dla was :* oj zazdrosze Ci tej Izuni
ja bylam na prenatalnych. Wyniki super a dzidzia o tydzien syarsza niz wg om
Marzycielka86
Szczypiorkowa gratulacje dużo zdrówka dla Was.
Kredkaczarna czego sie nie chwalisz nam tu swoją kruszonką
to ty miałaś wizytę 28 października? Czy znowu coś pomieszalam?
Kredkaczarna czego sie nie chwalisz nam tu swoją kruszonką
mihasiaaa
Oj kredkaczarna chwal się zdjęciem dzidzi. Widziałaś nuba [emoji41]?Szczypiorkowa garatulacje duzo zdrowka dla was :* oj zazdrosze Ci tej Izunija bylam na prenatalnych. Wyniki super a dzidzia o tydzien syarsza niz wg om
Luisa2018
Cześć wszystkim
:-) dawno nie pisałam bo
Mam w pracy gorący okres.
U nas już się zaczął 23 tydzień :-) już jestem totalnie przyzwyczajona ze czekam na trzeciego chłopca, musiałam
Chwilkę sobie odetchnąć a aktualnie nawet różowy kolor wokół mnie nie boli i nawet cieszę się, ze jest jak jest ;-)
Szczypiorkowa ogromne gratulacje!!!!!
U nas już się zaczął 23 tydzień :-) już jestem totalnie przyzwyczajona ze czekam na trzeciego chłopca, musiałam
Chwilkę sobie odetchnąć a aktualnie nawet różowy kolor wokół mnie nie boli i nawet cieszę się, ze jest jak jest ;-)
mihasiaaa
Hej kochanaCześć wszystkim
martoosia04
A ja trochę nabieram dystansu do forum. Jestem, czytam, ale mało piszę. Żyjemy sobie z M. staramy się by było super. wciąż bardzo zależy mi na BDM. Ale wczoraj z M. były [emoji177] ale do potencjalnej owu jeszcze tydzień ponad więc mam nadzieję, że niczego nie zakłócimy. Dawno nie było [emoji173]️ więc wczoraj szaleliśmy bez ograniczeń. Ale kolejne [emoji173]️ już ostrożnie. Trzeba się szykować do pilnowania owu [emoji23]
belle81
Hej,super ze napisałaś. Zastanawiałam się co u Ciebie... Ale zrozumiałe że musialas odetchnąć no i ta pracaCześć wszystkim
Ważne że dzidziuś zdrowy i za chwilę będziesz mieć swoja kropeczke. Mężczyźni życia a ty jedna królowa
@martoosia04 dystans do forum ważna rzecz bo sama widzę że jak się za dużo tu angażuje to głową tylko panowaniem zajęta. A przecież jest reszta życia które nie wolno zaniedbywac.
Ja już totalnie nie wierzę w zaplanowanie płci. Nie wiem gdzie jest "pies pogrzebany" i powtórzę jeszcze raz to co napisała @szczypiorkowa12345 że "zaplanowane dzieci na tylko ten komu się udało"
belle81
A ja myślę że wlasnie powinniscie olać to pilnowanie owu i oddać się totalnemu,spontanicznemu szalenstwuA ja trochę nabieram dystansu do forum. Jestem, czytam, ale mało piszę. Żyjemy sobie z M. staramy się by było super. wciąż bardzo zależy mi na BDM. Ale wczoraj z M. były [emoji177] ale do potencjalnej owu jeszcze tydzień ponad więc mam nadzieję, że niczego nie zakłócimy. Dawno nie było [emoji173]️ więc wczoraj szaleliśmy bez ograniczeń. Ale kolejne [emoji173]️ już ostrożnie. Trzeba się szykować do pilnowania owu [emoji23]
reklama
mis0890
Hej Luisa :-) gratuluję Syna i jednocześnie podziwiam Cię za tę wielką siłę. U nas 31tc się rozpoczął, niby kawał czasu a mnie czasem potrafi ukłuć leciutko, że jednak będzie róż :-) czy możesz mi zdradzić, jakim to sposobem czekacie dziś na chłopca? Zbieram każdą informację, każda z nich jest dla mnie ważna :-)Cześć wszystkim
Podziel się: