reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No mnie też już bolą kopniaki, coś czuję, ze wczesniej urodzę niż w lutym. U nas imie bo ciężkich negocjacjach też już wybrane. Nawet nie przypuszczałam, że będzie taki problem. Bedzie mała Klara :) A Martynka śliczne imię.
Ja mam termin na 14.02, ale też pewnie wcześniej urodze, bo tak jak w poprzedniej ciąży szyjka już mi się skrocila. Na szczęście od ponad miesiąca utrzymuje się na bezpiecznym poziomie. Bardzo ładne imię [emoji16] U nas tym razem byliśmy zgodni i szybko poszło z wyborem [emoji6]

reklama
Ja mam termin na 14.02, ale też pewnie wcześniej urodze, bo tak jak w poprzedniej ciąży szyjka już mi się skrocila. Na szczęście od ponad miesiąca utrzymuje się na bezpiecznym poziomie. Bardzo ładne imię [emoji16] U nas tym razem byliśmy zgodni i szybko poszło z wyborem [emoji6]
No ja synka urodziłam 1.5 tygodnia szybciej, a teraz wydaje mi się, ze bedzie to conajmniej 2 tyg, termin mam na 13.02 ;) No zobaczymy.

No ja synka urodziłam 1.5 tygodnia szybciej, a teraz wydaje mi się, ze bedzie to conajmniej 2 tyg, termin mam na 13.02 ;) No zobaczymy.
O to mamy właściwie taki sam termin [emoji16] ja urodziłam Agatke 5 dni wcześniej. Lepiej troszkę wcześniej urodzić niż po terminie, bo końcówka ciąży do przyjemnych nie należy [emoji6]

O to mamy właściwie taki sam termin [emoji16] ja urodziłam Agatke 5 dni wcześniej. Lepiej troszkę wcześniej urodzić niż po terminie, bo końcówka ciąży do przyjemnych nie należy [emoji6]
No ja też wolę urodzić niespodziewanie troszkę wczesniej, niż czekać po terminie. Spokojnej końcówki kochana oraz łatwego i szybkiego porodu :*

Aj ja kupilam wszystko na moj sway od mikroskopu po zele itp ale co z tego jak dołaczam niespodziewanie do grona sierpniowek [emoji23][emoji23][emoji23] , O przyszlo wczesniej i ktos sie przedostał - ups [emoji14]

Grabcia -aaa w Ciazy jestes !! co sie nic nie chwalisz ? :))) !! Jak sie czujesz?

Biedronka, Reena Gratulacje :*
Belle ty jeszcze raz tez gratki :*

Ps. Ja mam wizyte 14.12 a tp na jakos 3-4.08

Tu moje :) no wiec tez niespodzianka [emoji14] ;)Zobacz załącznik 919661
Super, gratulacje! a od kiedy planowaliście się starać ? :) w jakim wieku masz młdoszego synka?

ja mam faze na trzecie dziecko, planujemy tak aby urodziło się w 2020 roku, ale...kurde boję się reakji otoczenia a nawet rodziny, bo jak to mamy parke i myslimy o trzecim? Nawet moja mama tego nie rozumie :(

Aj ja kupilam wszystko na moj sway od mikroskopu po zele itp ale co z tego jak dołaczam niespodziewanie do grona sierpniowek [emoji23][emoji23][emoji23] , O przyszlo wczesniej i ktos sie przedostał - ups [emoji14]

Grabcia -aaa w Ciazy jestes !! co sie nic nie chwalisz ? :))) !! Jak sie czujesz?

Biedronka, Reena Gratulacje :*
Belle ty jeszcze raz tez gratki :*

Ps. Ja mam wizyte 14.12 a tp na jakos 3-4.08

Tu moje :) no wiec tez niespodzianka [emoji14] ;)Zobacz załącznik 919661
@Miciur-ka GRATULACJE :D
Ale numer:) Bogaty ten sierpień:D
Czasem lepiej jak los zdecyduje za nas,przynajmniej jesteśmy spokojniejszy.
Będzie co ma być. Oczywiście życzę różu ;)

ja mam faze na trzecie dziecko, planujemy tak aby urodziło się w 2020 roku, ale...kurde boję się reakji otoczenia a nawet rodziny, bo jak to mamy parke i myslimy o trzecim? Nawet moja mama tego nie rozumie :(
A ja mam dobry tekst na reakcję otoczenia,w każdej sprawie.
"Im jestem starsza,tym szybciej wzrasta liczba ludzi którzy mogą mnie pocałować w d..."
Życie jest Twoje,a nie otoczenia. I jeśli czegoś bardzo chcesz,to możesz to zrobić;)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzieki dziewczyny, generalnie kompletna wpadka!! , bo ja mialam takie zaburzenia hormonalne ze w ogole nie mogłam zajsc, obojetnie co by nie robic [emoji14] [emoji23], a przeciez rok bylo staran i nic, akurat tez wlasnie chcialam dopiero zaczac sie starac zeby urodzic 2020, bo juz stwierdzilam ze moze musze odpoczac i zaczelam.sie troche wycofywac z tej checi 3 go dziecka, zaplanowalam szkole itp. ale kupilam.wszystko na sway, i sobie myslalam ze zaczne delikatnie a zanim zajde pewnie z rok minie to sie szykowalam na ciaze poznym 2019, a tu dupa [emoji23][emoji23], teraz mialam tyle latania tyle zajec tyle na glowie, owulacja przyszla szybciej az o 4-5 dni, takze mega szybko no i wtedy juz bylo za pozno bo juz bylo dawno po ptokach ;), ale nigdy nie wierzylam ze ktorys zlapie jajo! Do samego konca wierzylam ze w nastepnym miesiacu juz zaczne swoje eksperymenty - Takze mega szok i niedowierzanie, i no nic zobaczymy co bedzie, lepiej sie nie nastawiac chociaz mega mi przykro ze nie zdazylam zrobic sway bo juz naprawde wszystko mam, suple czekaja itp.

U mnie tylko maz wie , nie wiem nie mam zamiaru nikomu mowic naprawde, moi rodzice jak sie dowiedza to sie przewroca naprawde...

Grabcia- czyli nie wiesz z kiedy seksy a kiedy owulka kompletnie sie nie spodziewalas :)? Ale numer hehe

Elena ty jakos zaszlas chwile przede mna z corka cos kojarze, pamietasz?mialam sway wszystko na dziewczynke a chlopak jest ;), moj mlodszy syn bedzie mial 2 latka na koniec stycznia , wyjdzie 2.5 roku roznicy pomiedzy najmlodszymi a najstarszy bedzie mial 6 lat jak sie dziecko 3 urodzi,

Trzymajcie kciuki za moj roz ! A ja trzymam za wasze :*

Do góry