B
bibiU
Gość
Ja wizytuje jutro [emoji7] pewnie nic nie zobaczę ale robiłam badania to przynajmniej się dowiem czy tsh mi spadło bo wyszła mi niedoczynność tarczycy. Pierwszą wizytę miałam tydzień temu w środę [emoji23] no jutro pęcherzyk powinien być będzie 4 +4 [emoji3]Kura- bedzie dobrze toz to nowy rok zaraz , nie trac nadzieji :*
Mis - ja widze ze dziewczyny z sukcesem i po 5- 7 corkach metoda Baby dust method maja syna, takze ja naprawde polecam.jest o wiele skuteczniejsza na chlopca anizeli na dziewczybke te metoda, no i najłatwiejsza, bez suplementow i innych kombinacji,
BBanna-alez nic tam nowego nie wychodujesz haha, aparatka [emoji14] , musi nyc zachowana temp. Stad inkubator, dziewczyny robia dziala, obserwuje sama.chcialam podchodzic zeby juz szans nie tracic, ale zycie napisalo inny scenariusz
Kredka- czyli mialas 2 stosunki 2 dni przed owulacja i w.dzien pozytywnego testu owu? Dobrze zrozumialam?
Biedronka- sliczne krechy- chowaj na pamiatke! I zdrowej spokojnej ciazy zycze :* - kiedy wizyta?
A ty Belle?kiedy wizyta?tez masz ladne kreseczki ! U nas podobnie sierpien dla naszej rodziny pełen imprez a tu jeszcze dodatkowa jedna sie szykuje hehe!
Milego dnia dziewczyny :*