reklama
eliczek24
Fanka BB :)
K_asiu!!! Trzymam kciuki za Twoje staranka!!! A nóż może coś z tego zafasolkuje....
kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Owocnych staranek również mocno życzę (no i przede wszystkim przyjemnych)
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
oj mam nadzieję,że te pracowite nocki wkońcu zaowocują
i tego Wam życzę z całego serducha 
a pogoda faktycznie nas nie rozpieszcza, ale dzisiaj przynajmniej nie pada (na razie) bo jest pochmurno, szaro, brrr......
dzisiaj w żłobku moje małe ma szczepienie, ciekawe,czy go dopuszczą bo jest troszkę podziębiony, a fajnie by było jakby sie załapał, zawsze to 300 zł w kieszeni, bo to na PNEUMOKOKI, za które płaci miasto
a dzisiaj życzę miłego dnia
:-)
:-)

a pogoda faktycznie nas nie rozpieszcza, ale dzisiaj przynajmniej nie pada (na razie) bo jest pochmurno, szaro, brrr......

dzisiaj w żłobku moje małe ma szczepienie, ciekawe,czy go dopuszczą bo jest troszkę podziębiony, a fajnie by było jakby sie załapał, zawsze to 300 zł w kieszeni, bo to na PNEUMOKOKI, za które płaci miasto

a dzisiaj życzę miłego dnia

Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Kasiu wszystko jest możliwe. A że ty masz krótkie cykle to może to być owu. A ja się dowiedziałam, że śluz rozciągliwy jest przed owu, a po przebytej owu zmienia się na gęściejszy, zazwyczaj biały. Zrób testy jeśli chcesz ale przede wszystkim baw się dobrze z mężem. To jest recepta na sukces
reklama
eliczek24
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny!!!
U nas wietrznie i okropnie żimno. Dziś mały poszedł do przedszkola, ale ubrany jak na zimę u nas.
Chyba nawet dobrze zrobiłam, bo dzieci dzisiaj idą na spacerek.... Szkoci to dziwny naród....
Nie tak dawno jak wczoraj widziałam faceta na ulicy..... w krótkich spodenkach!
Czujecie dziewczyny! Ja poubierana polar, kurtka... zimno mi jak niewiem, a ten w krótkich spodenkach. Na sam widok zrobiło mi się jeszcze zimniej!
No, kochane ściskam Was barzo mocno i życzę powodzenia w staraniach!
Ja już mojego męższczyznę wykorzystałam, a co! Teraz boraczek robi obiad, a ja za chwilę uciekam mojego małego facetka do przedszkola.
Buziaki i trzymajcie się Laseczki!!
U nas wietrznie i okropnie żimno. Dziś mały poszedł do przedszkola, ale ubrany jak na zimę u nas.
Chyba nawet dobrze zrobiłam, bo dzieci dzisiaj idą na spacerek.... Szkoci to dziwny naród....
Nie tak dawno jak wczoraj widziałam faceta na ulicy..... w krótkich spodenkach!
Czujecie dziewczyny! Ja poubierana polar, kurtka... zimno mi jak niewiem, a ten w krótkich spodenkach. Na sam widok zrobiło mi się jeszcze zimniej!
No, kochane ściskam Was barzo mocno i życzę powodzenia w staraniach!
Ja już mojego męższczyznę wykorzystałam, a co! Teraz boraczek robi obiad, a ja za chwilę uciekam mojego małego facetka do przedszkola.
Buziaki i trzymajcie się Laseczki!!
Podziel się: