martoosia04
Fanka BB :)
Mój M. przy drugim porodzie przecinał. Przy pierwszym mu nie dali, bo to szybka akcja była.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia. Daj znać co tam u Was,bo z niecierpliwością czekamy na wieści.Nocne pozdrowienia dziewczyny - być może niedługo naszą Córcie zobaczymytrwają wstępne badania... Czy Wasi M też chcieli przecinać pępowinę? Odezwę się jak będzie już coś wiadomo
A jak u Ciebie? Kiedy masz wizytę? Jak się czujecie?Świetne wiadomościgratulacje
![]()
Sam czekam i czekamrozwarcie jeszcze ledwo 3 cm, więc prawdziwa akcja prawdopodobnie jutro lub w Nowy Rok, ale sytuacja może się odwrócić w każdej chwili. Ż bardzo ciężko znosi skurcze a ja...ja próbuję robić wszystko żeby nawet choć w najmniejszym stopniu Jej ulżyć. Obok leży kobieta, która po pierwszej córce, drugim synu teraz urodzi drugiego chłopca. Nie ma więc reguły z tą płcią. Zdjęcia mojej Córeczki oczywiście podeślę
![]()
Czuje się dobrze ale w sumie już II trymestr więc najlepszy okresA jak u Ciebie? Kiedy masz wizytę? Jak się czujecie?
Ale na co chłopca czy dziewczynkę Tak wyszło?