reklama
martoosia04
Fanka BB :)
Za tydzien wizyta [emoji1316][emoji1316][emoji1316] juz sie nie moge doczekac!
anija.82
Już po wizycie u teściów. Reakcja na trzeciego wnuka najlepsza z wszystkich dotychczasowych. Radość. Żadnego uuuuu znowu chłopak. :-)
No i mąż coś mówił że szanse na pomyłkę 5%. Ja lekarza zrozumiałam że 20% a potem 25%. Tak więc imię wybieramy chłopięce, nadziei żadnej. :-(
Cały dniami o tym myślę i modlę się żeby znów wróciła mi ta radość z ciąży.
No i mąż coś mówił że szanse na pomyłkę 5%. Ja lekarza zrozumiałam że 20% a potem 25%. Tak więc imię wybieramy chłopięce, nadziei żadnej. :-(
Grabcia123
A moja wróciła dzięki mężowi... zakupy pełną parą chociaż wszystko mamy[emoji23][emoji23] odizolowalam się od niektórych osob i mi lepiej no i do brzusia gadamy po imieniuJuż po wizycie u teściów. Reakcja na trzeciego wnuka najlepsza z wszystkich dotychczasowych. Radość. Żadnego uuuuu znowu chłopak. :-)
martoosia04
A moja wróciła dzięki mężowi... zakupy pełną parą chociaż wszystko mamy[emoji23][emoji23] odizolowalam się od niektórych osob i mi lepiej no i do brzusia gadamy po imieniu![]()
Pochwal się imieniem kochana [emoji170]
Ann_
Fajnie, że teściowie dobrze zareagowali.Już po wizycie u teściów. Reakcja na trzeciego wnuka najlepsza z wszystkich dotychczasowych. Radość. Żadnego uuuuu znowu chłopak. :-)
Grabcia123
Pochwal się imieniem kochana [emoji170]
Od początku było że jeśli będzie chłopiec to będzie Bartosz Franciszek...na dziewczynke nie mieliśmy..fajnie się nam zgrywa bo mamy Artusia i BartusiaGrabcia123 jakie imię wybraliście? [emoji173] cudownie czytać takie wieści [emoji846]
martoosia04
Fajnie się zgrało
Ciesze sie, że wróciła do ciebie radość z ciąży.
Ciesze sie, że wróciła do ciebie radość z ciąży.
reklama
Ann_
Fajnie pasuje [emoji6]Od początku było że jeśli będzie chłopiec to będzie Bartosz Franciszek...na dziewczynke nie mieliśmy..fajnie się nam zgrywa bo mamy Artusia i Bartusia![]()
U nas też są dwaj lobuziaki Wiki i Niki [emoji39]
Podziel się: