Wiesz co myszka102 już widzę jak kasujecie po kosztach! Nic nie ma za darmo. Wciskacie plastry które g.. dają. Nie wiem jak wogole w takie coś można uwierzyć skoro nawet najwyższe technologicznie laboratoria musza użyć drogich badan na wyselekcjonowanie płci (PGD czy NGS, nawet przy Microsory dają góra 80%)! Żadne pH, czy jony tu nie daja gwarancji, gdyby to było takie proste to dawno bym miała córki!
Oczywiscie nie mając nawet jednego udanego sway to się wypowiadasz, zawalisz znów na księżyc [emoji23] a później będzie płacz i po Sneak peak usniesz i będziesz próbować dalej.
Oh życie da Ci w kosc. Współczuje
I dziewczyny uwierzcie ze ona takie coś zrobi. Miałam być administratorka tam wiec wiem co pisze. Usunęłam się tak szybko jak mnie dodano.
Maran a Tobie tez się dziwie ze jeszcze tam siedzisz tymabrdziej ze po Twoich wpisach nie wierzysz w planowanie płci
Normalnie powinno się zbanować taka grupe i uświadomić członków bo człowiek tylko krzywdy może sobie narobić mając takie „ekspertki”
Byłaś na naszym forum i spieprzyłaś z niego jak tchórz. Teraz oczerniacie z koleżanką pod przykrywką nicku. Nie wciskamy nikomu żadnych bajek ani pseudo teorii. Wszystko jest zebrane i tłumaczone z zagranicznych forów. Każdy produkt, który jest proponowany do zakupienia jest proponowany!! Dziewczyny płacą za niego tyle ile kosztuje na eBayu plus pokrywają koszt wysyłki do siebie do Polski. Wszystko jest jasne i każda która dostała żel czy suple może to potwierdzić. Nie ********ile więc głupot, że ktoś zarabia na tym!
Druga sprawa jest kilka dziewczyn, które podchodzą do sway! Tak mamy jedno nieudane sway i co, mamy z tego powodu zamknąć grupę?
Osoby, które tu są i im się nasza grupa nie podoba niech zrobią mi tą przyjemność i usuną się z niej same.