@martoosia04 gratuje córeczki !!! Twoje marzenie spełniło się w 100%!!!Dziękujemy [emoji178]
reklama
martoosia04
Fanka BB :)
@martoosia04 gratuje córeczki !!! Twoje marzenie spełniło się w 100%!!!
Oj tak! [emoji178][emoji178][emoji178] choć to wciąż jest szok!
Julkova
martoosia04
@martoosia04 wieeeeeeelkie gratulacje! Ale radość co?![]()
![]()
super! Teraz bedziesz spełnioną Mamusią QUOTE]
Zaznam miłości do syna i córkicoś pięknego.
martoosia04
Wielkie gratulacje. Życzę dużo dużo zdrowka
Dziś się przyda. Żołądek od 3 rano boli jak szalony. Teraz już mniej, ale nadal jest obolały. :/ bardzo to nieprzyjemne. Odbiera mi to chęci do życia na dziś
@patipaula też mi się marzy taka wpadka. Coraz bardziej zaczyna mnie przerażać, to planowanie, suplementy, diety itp., a potem, to myślenie po, czy faktycznie wszytko dobrze zrobiłam. Na dodatek mój mąż jest typem mężczyzny, który nie planuje seksu, jak mu wyznacze termin starań, to na bank się zablokuje![]()
O syna starałam się gdy zaszłam w drugą ciążę. Zaszłam w pierwszym cyklu starań w 56 dniu cyklu, i wyszła dziewczynka. Jak zaszłam to wiedziałam od początku że będzie dziewczynka. Czułam to. Były Przytulanki dużo szybciej niż owulacja. Brałam Castagnus. Później dowiedziałam się że sprzyja on poczęciu dziewczynki. A ja go brałam aby cykle bardziej wyregulowac.
My mamy za tydzień
Sliczny babelna kiedy termin?
Termin wg usg prenatalnego 16 czerwc. Mam mieć planowane cc. Liczę że zrobią je np 3 czerwca
gorligorligor
@martoosia04 ale szał, co nie?
super kochana. Może i mi się jeszcze kiedyś spełni (choć u mnie, to chyba by bylo trafienie w totka dwukrotnie bardziej realne). Wiecie, jak się ma 4 synów, to człowiek już nawet boi się marzyć. ..
Trzymajcie się cieplutko z Tośką i już niebawem będzie tuli tuli. To teraz szał na róż i tutu z brokatem ALE SIUPER CI !!!
Trzymajcie się cieplutko z Tośką i już niebawem będzie tuli tuli. To teraz szał na róż i tutu z brokatem ALE SIUPER CI !!!
reklama
martoosia04
@martoosia04 ale szał, co nie?super kochana. Może i mi się jeszcze kiedyś spełni (choć u mnie, to chyba by bylo trafienie w totka dwukrotnie bardziej realne). Wiecie, jak się ma 4 synów, to człowiek już nawet boi się marzyć. ..
Już jest różowy szał
Podziel się: