martoosia04
Fanka BB :)
Mi z OM wychodzi 29.08 a z usg nawet 04.09!!!! [emoji33] ja oszaleje czekając tyle na to dziecko!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Doskonale rozumiem, mi od 3 tygodni czas spowolnij a od dwóch już tak, że szok :/Mi z OM wychodzi 29.08 a z usg nawet 04.09!!!! [emoji33] ja oszaleje czekając tyle na to dziecko!
A ile ma wzrostu ? :-) i ile ma latek?@martoosia04 moja córka też miała długie nogi, nawet mam zdjęcia z USG. Te nogi po urodzeniu wcale nie były krótsze, w tej chwili jest o głowę wyższa od rówieśników, więc chyba koszykarka nam rośnieProblem mam ze spodniami, bo kupuje jej dla 4/5 latków (116), które na długość są dobre, a np w pasie już nie bo jest szczupła.
A ile ma wzrostu ? :-) i ile ma latek?
@martoosia04 no to faktycznie długa szyjka, ale nawet przy długiej szyjce rożnie może być. Ja miałam 2 mies do porodu, a szyjkę miałam na 0,5 cm, a miesiąc przed porodem chodziłam z rozwarciem. Noo ale małej się nie spieszyło, a do samego końca ciąży byłam aktywana. Efekt ? Poród 42 + 2. Na dodatek lekarz nie dawał mi szans na dotrwanie do terminu porodu, twierdził, że będzie wcześniak, z racji tego, że wszytko było nisko i prawie otwarte.
Ja starszaka przenosiłam do 42+0
Młodszego idealnie w terminie z OM rodziłam 40+0
Ciekawe jak z Tośką bedzie [emoji848]
Czuje że jak teraz człowiek chucha i dmucha na te ciąże tak zaś bedzie problem z jej wyjściem i przenosze jak Tobika [emoji848][emoji848][emoji848]