reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie. U mnie taka sytuacja w skrócie: Mały nadal na leczeniu (czuje się na tyle dobrze, że tak mnie wyprowadza z równowagi, że chętnie bym go udusiła) a ja od wczoraj też chora (gardło mnie dobija).
Życze wam lepszego dnia niż ja mam

reklama
Witajcie dziewczynki! Dawno sie nie odzywałam, ale codziennie podglądam Was z ukrycia... Mam strasznego doła, ale powoli mi przechodzi...
Tak chciałam, by w listopadzie się udało..., ale znowu nici... tak mnie to dobija, myślałam, że będzie jak za pierwszym razem, hop siup i ciąża, co prawda trwała 43 tygodnie, ale była....
A teraz cierpię z powodu pustego łona, juz nie wiem, czy to ja mam puste jajeczka, czy mój ślubny ma wodę...
Najbardziej dobija mnie fakt, jak widzę te wszystkie zaciążone dookoła.... pamiętam jak jakieś dwa miesiące temu rozmawiałam z koleżanką z pracy i mówiłam jej, że chce drugie dziecko, a ona powiedziała, że chce jeszcze ze staraniami z rok poczekać, i co ... ona sobie wymiotuje z powodu ciąży, a ja z powodu migreny...
tak się czuję, jak bym pracowała na czyjeś konto, ja się staram, a Ktoś komu to zupełnie obojętne, albo nie do końca planowane-zachodzi :(

Mam nadzieję, że w tym miesiącu dziewczynki będziecie miałyu więcej szczęścia..., a dwie kreseczki będą najpiękniejszym świątecznym prezentem...

Gusia 80, nie dołkuj się słoneczko, jutro będzie lepiej wstanie nowy dzień, a i nadejdzie dzień, w którym i Ty ujrzysz II kreseczki, więc głowa do góry będzie dobrze,

a i wszystkim pozostałym staraczkom życzę sukcesu II kreseczek

a pogoda do bani, pochmurno, pada deszczyk i wogóle brrrrrrrrrrr, a do tego jeszcze przeziebienie mnie chwyciło, a w pracy huk roboty, ale chyba i tak na piatek wezmę wolne, bo nawet przez weekend, ale z dzieckiem to nie da sie chorować

Dorotka, dla Ciebie i synka, też dużo zdrówka

trzymajcie sie ciepło
miłego dnia
pozdrawiam

Dziękuję dziewczyny. Kiepsko się czuję, dzisiaj czeka mnie ciężka podróż. Jutro już poklikam z domciu. Papa

Czesc laseczki

Gusia80 bedzie dobrze, tylko badz cierpliwa moze na Swieta sie uda.

K_asiu kciuki zacisniete.

Kaska2005 Ty znowu na wakacjach?

Dorotko spokojnej podrozy.

milego wieczorku

Cześć Kobietki!!! ;-)
Witam wieczorkową porą. Czekam właśnie na gości znajomi mają do nas wpaść, z prezentem dla Bartka. Ten to ma dobrze!!!
Beatka!! Witaj słońce!!
K_asiu!!! Kciuki zaciśnięte, tylko hebluj Kochana, heblujta co z mężem!!!
Gusiu!!! Dostałam Twoją wiadomość! Dzięki bardzo - pozdrawiam!!
Kasia2005, Jarzembinka i wszystkie inne staraczki - pozdrawiam i życzę miłego wieczorku!!

reklama
Ja sobie dalej podczytuję tak trochę z ukrycia. U nas starania na dziewczynkę zakończone, owulacja minęła. Objawów ciąży brak. Są dni kiedy myśle, że się udało i są też takie, że myślę, że nic z tego nie będzie. Sama nie wiem... :)

Do góry