reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
A no i zapomniałam dodac, ze termin nastepnej @ wypada na 19 grudnia ale jakby co to poczekam z testowaniem do 21. Więc albo @ za 8 dni albo test za 10... Już niewiele zostało... :) Ale ten czas leci...

Kaska2005 Ty znowu na wakacjach?

hihi,tak tak..na wakacjach..od uzależnienia od BB,poważnie..ponad rok siedzę w dzień w dzień i noc..troche muszę się zregenerować.Ale podczytuję oczywiście.

Czarodziejkoto urządzonko BABY COMP no nie powiem, wygląda ciekawie, już nawet wymyśliłam sobie prezent pod choinę-->ale zanim dotarłam do ceny..Cena nie powiem,zwaliła mnie z nóg i nawet nie śmiem proponować mężusiowi. A szkoda:szok:

Pozdrowionka ogromne dla wszystkich

Witam się z domciu. Straciłam dzisiaj głos kompletnie. Jak mały wstanie idę do lekarza. Podróż ciężka z powodu gardła i dodatkowo jak nigdy z powodu tragicznego zachowania synka na lotnisku i w samolocie. Jestem wyczerpana
Czarodziejko cena tego Lady-Comp jest absolutnie nie do przyjęcia.
Beatko, K_asiu, Kasiu_2005, Eliczku i pozostałym staraczkom życzę miłego dnia

Cześć Kobietki!!!
Dorotko fajnie, że wróciłaś. Wracaj do zdrówka, żeby te bakcyle jak najszybciej od ciebie uciekły!!! Dbaj o siebie!!! Mężo, też pewnie się postara?!;-)

121.jpg

Czarodziejko!!! Kogo stać na takie urządzenie??
Kształt zapachu - trzymam kciuki za Ciebie i staranka!!!
Beatko!!! Witam Cię pieknie skarbie!!
K_asia!! Jak tam samopoczucie? Trzymam kciukaski za nasze prezenciki pod choinkę!!!
Kasia_2005, Gusia, Mufka, Antiope i wszystkie inne staraczki!!! Ściskam Was Ciepło!!!

czesc laseczki
Dorotko zdrowiej!!! moj maz tez ma zapalenie gardla :-(
a ja coz czekam jeszcze 10 dni i testowanko :-)
samopoczucie dziwne kluje mnie ciagle w dole brzucha
ale to pewnie jeszcze owulkowe bolesci

Czesc laseczki

No Kasiu2005 wkoncu wrocilas z tych wakacji.....hihihi........

K_asiu zycze Ci fasolki z calego serducha.

Biedna jestes Dorotko, dbaj o gardelko. Jak teraz bedziesz krzyczec na moza i synka........hihihi...... O glos trzeba dbac.....hihihi..... bo potem jest cieniutko skarbie.

Eliczku witaj.

99.jpg

Beaciu no właśnie nie da rady nawet pokrzyczeć sobie haha. Wogóle jak chcę cośkolwiek powiedzieć to muszę się na maxa wysilić i wychodzi z tego jakiś świst. Porażka
Kasiulki trzymam za was mocno kciukaski. I za pozostałe staraczki również oczywiście

dzień dobry

oj te choróbska, coś okropnego, ja też już powoli wychodzę z przeziebienia, ale nos mam strasznie zawalony, trzymajcie sie ciepło i zdrowo !!!!

miłego dnia
pozdrawiam

reklama
Do góry