reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej, hej!!
witam serdecznie poweekendowo!!!

chyba już wszystkie wpadłyście w wir przedświatecznych przygotowań!!!???!!!

życzę miłego dnia!
a wogóle to za którą teraz mocniej trzymać kciuki, bo chyba terminy mi umnkęły?

pozdrawiam
Kasia

reklama
hej ladies
ja na razie nic nie pisze do was bo nie chce nic zapeszac
trzymajcie kciuki za mnie
testuje w niedziele lub w wigilie zobacze jak samopoczucie; jak bedzie @-owe to moze nawet dluzej sie wstrzymam
ja jeszcze w krakowie jestem tydzien dopiero w sobote jedziemy do rodzicow na swieta :-)

K_asiu oby ten teścik ziścił twoje marzenia. Powodzenia
Jarzębinko, Beatko i pozostałe staraczki pozdrawiam

Termin nastepnej @ wypada na środę-czwartek. Ja testuję w piątek no chyba, że @ pojawi się wcześniej. Ale chyba się nie udało... Coś mi sie tak wydaje...

laski
mam dola
przez tydzien bylam pewna ze sie udalo
teraz zlapalam dola i mysle ze jednak nic z tego :-(
a najgorsze ze wszedzie gdzie sie nie obejze jakas laska jest w ciazy , wszyscy w kolo sie pytaja kiedy ja kiedy ja
juz mam tego serdecznie dosc :wściekła/y:

K_asiu jeszcze trochę do ewentualnej @, więc się nie załamuj. Mogę sobie tylko wyobrazić jak ci ciężko, więc tulę cię skarbie. Życzę ci fasolki całym sercem. Uśmiechnij się.

:-) CZESC :-D
;-) ;-)K_asiu bedzie dobrze, postaraj sie o tym nie myslec. Bedzie dobrze w Wigilie masz chyba testowac, wiec jeszcze pare dni. Bedzie dobrze , ja w to wierze.
Glowa do gory i sie nie zalamywac.:cool2::cool2:
:cool2: Witaj Dorotko.

:happy2:WSZYSTKIM ZYCZE MILEGO WIECZORKU:happy2:

reklama
Do góry