reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kształt_zapachu dopóki nie ma @ to jest nadzieja. Cieszę się, ze masz zdrowe podejście do sprawy.
Majeczko czekamy na wieści od ciebie w niedzielę.
Beatko, Gusiu, K_asiu, Kasiu_2005 i wszystkie pozostałe laseczki pozdrawiam

K_asiu brak mi słów żeby ci powiedzieć jak mi przykro. Ale coś za szybko przyszła. Może ty masz za krótkie cykle, poradź się ginekologa

Hi hi laseczki, splagiatowałam piosenkę dla dzieci (melodia o Trzech misiach), trochę ją przerobiłam i oto efekt:

@ ( małpa) dziś
miała do mnie przyjść
lecz drżała jak liść
oj drżała dziś...
Małpo nie bój się
dorwiemy cię
jak tylko pojawisz się
więc tylko odważ się ...

Tak będę ją witać w dniu spodziewanej @ w następnym cyklu hihi.
Kopiowanie w celu przepędzenia własnej wrednoty jak najbardziej dozwolone :-p

czesc dziewczynki
oj dawno mi mialam takiego krotkiego cyklu -mysle ze wszystkiemu winne przeziebienie ale moze dobrze sie stalo przynajmniej moge sie porzadnie wyleczyc
trudno sie mowi zaczynam 7 cykl :-(

K_asiu wylecz sie porządnie. Na pewno ten 7 będzie szczęśliwy.
Kształt_zapachu czekam na szczęśliwe wieści, może jednak będą

reklama
Laseczki

Zimnych śnieżynek

ciepłych pierzynek

Dużego bałwanka

radości na sankach

Choinki pachnącej

kolędy radosnej

Dużo prezentów

Mnóstwo maluchów

i samych uśmiechów