reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Cześć Kochane Dziewczyny!!!!:-:)wściekła/y:
U mnie nie będzie testowania. Dziś rano wstrętna @ przyszła.

Za resztę dziewczyn trzymam kciuki!!
K_asiu!!! To teraz w Tobie nadzieja, że może będą dwie kreseczki.
Trzymamkciukaski mocno zaciśnięte!!!:tak:

K_asiu wracaj do zdrówka i powodzenia w testowanku juz wkrótce.
Eliczku tulę cię
Kształt_zapachu ty testujesz w piątek tak? A może już wiesz?

U mnie to wyglada tak przyjmując średnią długośc cyklu (29 dni) to @ powinnam dostac dziś. Jak narazie @ nie ma. Już trochę się niecierpliwię i mam ochotę zrobic test jutro jeśli oczywiście @ nie przyjdzie jutro rano (bo zawsze rano przychodzi). Choc mialam testowac w piątek to chyba nie wytrzymam. No zobaczymy. Dam wam znac napewno tylko nie wiem kiedy bo jakby coś to chciałabym zrobic mężowi prezent na Wigilię :) A nie chciałabym żeby to tu przeczytał bo wtedy z niespodzianki nici...

Eliczku - :-(
Kasiu - trzymaj się ciepło i kuruj się!
Pozdrawiam Was wszystkie - kochane dziewczyny!

Kształt_zapachu w takim razie czekamy na wspaniałe wieści od ciebie jutro. Powodzenia
Beatko witaj skarbie

Witajcie dziewuszki,,,,
Eliczek tulę Cię mocno, a pozostałym testowiczkom, życzę dwóch tłuściutkich kreseczek...
Troszke mnie nie było, bo choc ciągle do Was zaglądam, to nie bardzo mam czas by cos napisać...
Otóż ostatnio sobie obiecałam, że żadnych testów, ale w końcu i tak kupiłam...
od trzech tygodni brałam wiesiołek na śluzik i efek pięny, w niedzielę książkowe jajeczko, test owulacyjny jak najbardziej pozytywny, ale skoku temp. nie było.... już się załamałam, że cylk bezowulacyjny, ale teściki robiłam dalej, mimo, że w pon. i wtorek negatywne i śluzu brak no i dziś w południe znów pojawił sie płodny śluzik i dwiegrube kreseczki... dziś miałam bardzo stresujący dzień, ale zobaczymy co z tego wyniknie..., czy temp. wzrośnie, czy nie...
W ogóle dziwne rzeczy się u mnie dzieje odką zaczęłam staranka... Zawsze korzystałam z metod NPR i przez kilka lat mnie nie zawiodła, a teraz jak się staram o dzidzię i bardziej się temu wszystkiemu przyglądam, to jestem w szoku, że tyle jeszcze o sobie nie wiem...

reklama
Cześc Dziewczyny. Ja już po porannym testowaniu. Jedna kreska, @ nadal nie ma. Dobrze, że zrobiłam ten test bo przynajmniej jestem spokojniejsza. Nie przejmuję się - przecież to dopiero pierwszy cykl... Jakby @ nie przychodziła to koło niedzieli lub poniedziałku zrobię test jeszcze raz. Napiszcie proszę ile płacicie za badanie krwi (betę)?

Do góry