Dwa+Trzy
Fanka BB :)
Byłaś na becie? Co lekarz proponuje w całej tej sytuacji?10.43... chyba jutro nie będę powtarzała. Przy tak niskiej prawdopodobieństwo ciazy pozamacicznej jest chyba znikome.
My listopada nie braliśmy i tak pod uwagę a po akcji z pozytywnym testem nie było szans, żeby głowa pozwoliła się postarać - dopiero teraz odpuściła@Dwa+Trzy - trzyma kciuki za zdrowie. A możesz się teraz starać czy musisz zawiesić starania ?
@milla1982 - Słońce Ty moje trzymam kciuki za kolejny cykl.
@Elenaa - kiedy masz genetyczne ? Jak się czujesz ? Masz jakieś przeczucia ?
Ktoś się stara w tym miesiącu ? Kupiłam żel Pre-Seed, pH wynosi 7,5, ktoś go może używał ? Jakieś opinie ? Myślicie, że pH 7,5 będzie dość chłopczykowe ? Właściwie chyba lepsze niż 5 które ciągle mam.
Ginekolog daje zielone światło ale przy tym progesteronie żadnej ciąży nie będzie, walczę żeby w grudniu zrobić 4 już podejście..
Powodzenia!Ja się staram. Tzn już po staraniach. Teraz czekam na efekt. Ale ten cykl wyjątkowy dziwny. I ta krew i to dobre kilka dni przed owu. Zawsze dzień po owu zero płodnego śluzu, dzisiaj nadal jest. Testy dziwne wychodziły. Jak nigdy. Co ma być to będzie.
Jak nie zajdę to muszę odwołać wizytę u gina bo wtedy będę miała okres i w sumie niepotrzebna będzie mi wizyta. Wiem wiem nic i tak nie byłoby widać bo to byłby 5 tydz. Ale po przejściach chciałam działać od razu w razie czego. Coś czuje ze i tak wizyta będzie odwołana
Może uda się w okresie przedświątecznym![]()
Moje dziwne cykle z takimi plamieniami międzymiesiączkowymi i niejednoznacznymi testami są najprawdopodobniej bezowulacyjne i trwają ok.4 dni dłużej.
My mieliśmy odpuścić także grudzień ale pamiętam, że starając się o pierwsze dziecko byłam mocno nastawiona na Wrzesień,wtedy się nie udało. Marzeniem byłaby wiosna i odkryte nóżki niemowlaka w wózkuTrzymam kciuki za udane starania i pozytywne testy. Megi_Meg pisałaś że nie chcesz rodzic jesienią i że jak teraz się nie uda to zaczniecie dopeiro od kwietnia. Ale myśle ze wrzesień to tez fajny miesiąc na urodzenie dziecka :-) sama jestem z września i cieszyłam się ze mogłam cukierki do szkoły na urodziny przynosić![]()
Dziewczyny Ginka najpierw mówiła, żebym duphaston w grudniu zaczęła przyjmować ale jak zapytałam co teraz to stwierdziła, że owulacji i tak nie będzie ale mam wziąć od dzisiaj przez 10 dni. Myślicie, że @ przyjdzie szybciej czy raczej może mi przeciągnąć cykl?