reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej laseczki

Jarzebinko przykro mi z powodu @, moze to ostatnia w tym roku.

Dorotko witaj.

Ksztalt zapachu dzialaj kobito, dzialaj.

reklama
DROGIE STARACZKI......DOSTAŁAM OSTATNIO TAKĄ CIEKAWĄ STRONKĘ O PLANOWALIU PŁCI DZIECKA........I NIE DO WIARY.........PONOĆ 92% SIĘ SPRAWDZIŁO... TESTUJĄC STRONKĘ NA MOJEJ RODZINIE TO DUŻO W TYM PRAWDY..... ZRESZTĄ SAME ZOBACZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! : Komu Ch

Poczytam, poczytam, bo ja poproszę dziewczynkę (chłopca już mam), zresztą parka też może być, a co tam jak szaleć to szaleć

Cześć dziewczynki...
Jarzebinko, Dorotko27, Ksztalt_zapachu, Beatko2710 i wszystkim innym staraczkom życzę byście wreszcie ujrzały dwie upragnione kreseczki na teście...
Ja mam dziś 37 dc, zwykle mam cykle długości 29 dni...., temperaturka cały czas podwyższona, co kikla dni o jedną kreseczkę idzie w górę, śluzik też taki ciążowy, ale niepokoi mnie to, że dziś znowu wyszła tylko jedna kreska...
Niby badanie krwi by rozwiało moje wątpliwości, ale w "moim" laboratorium nie robią tych badań, a tam gdzie mogą je robić to trochę mam nie po drodze...
Zobaczymy... jak mi się uda to wybiorę się w przyszłym tygodniu do lekarza...
Pozdrawiam...

Cześć dziewczynki...
Jarzebinko, Dorotko27, Ksztalt_zapachu, Beatko2710 i wszystkim innym staraczkom życzę byście wreszcie ujrzały dwie upragnione kreseczki na teście...
Ja mam dziś 37 dc, zwykle mam cykle długości 29 dni...., temperaturka cały czas podwyższona, co kikla dni o jedną kreseczkę idzie w górę, śluzik też taki ciążowy, ale niepokoi mnie to, że dziś znowu wyszła tylko jedna kreska...
Niby badanie krwi by rozwiało moje wątpliwości, ale w "moim" laboratorium nie robią tych badań, a tam gdzie mogą je robić to trochę mam nie po drodze...
Zobaczymy... jak mi się uda to wybiorę się w przyszłym tygodniu do lekarza...
Pozdrawiam...

Czasami testy domowe długo nie pokazują ciąży. Najlepiej zrób betkę z krwi. Kciuki nadal zaciśnięte :tak:
Pozdrowionka dla was wszystkich kochaniutkie :-)

K_asiu w różnych źródłach wyczytałam, że na początku ciąży pojawia się taki mleczny śluz (niektórzy porównują go do kleju) i jest go dosyć dużo...

Czesc laseczki
Gusiu ja nie pamietam czy jest sluzik czy nie.
Dzis odpoczywamy po imprezce u Oskara kupla, pozdrawiam Was wszystkie.

Kochane pomożecie w interpretacji testów owulacyjnych?
Wczoraj robiłam dwa testy oba wyszly negatywne bo druga kreska była bardzo blada, że trzeba sie przyglądac żeby ją zobaczyc. Miałam też kłucia w podbrzuszu. Więc razem z moim M "działaliśmy".
Dzisiaj zrobiłam kolejny test(przed chwilą) i widzę drugą kreskę, jest tylko troszkę jaśniejsza od tej testowej. Więc co działac dziś czy już nie?
Dodam, że działamy metodą na dziewczynkę :) Zgodnie z tym wątkiem oczywiście:-)

reklama
Do góry