reklama
extasy102
młoda mama ale dużo wie:)
Cześć dziewczynki...
Jarzebinko, Dorotko27, Ksztalt_zapachu, Beatko2710 i wszystkim innym staraczkom życzę byście wreszcie ujrzały dwie upragnione kreseczki na teście...
Ja mam dziś 37 dc, zwykle mam cykle długości 29 dni...., temperaturka cały czas podwyższona, co kikla dni o jedną kreseczkę idzie w górę, śluzik też taki ciążowy, ale niepokoi mnie to, że dziś znowu wyszła tylko jedna kreska...
Niby badanie krwi by rozwiało moje wątpliwości, ale w "moim" laboratorium nie robią tych badań, a tam gdzie mogą je robić to trochę mam nie po drodze...
Zobaczymy... jak mi się uda to wybiorę się w przyszłym tygodniu do lekarza...
Pozdrawiam...
Jarzebinko, Dorotko27, Ksztalt_zapachu, Beatko2710 i wszystkim innym staraczkom życzę byście wreszcie ujrzały dwie upragnione kreseczki na teście...
Ja mam dziś 37 dc, zwykle mam cykle długości 29 dni...., temperaturka cały czas podwyższona, co kikla dni o jedną kreseczkę idzie w górę, śluzik też taki ciążowy, ale niepokoi mnie to, że dziś znowu wyszła tylko jedna kreska...
Niby badanie krwi by rozwiało moje wątpliwości, ale w "moim" laboratorium nie robią tych badań, a tam gdzie mogą je robić to trochę mam nie po drodze...
Pozdrawiam...
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Cześć dziewczynki...
Pozdrawiam...
Czasami testy domowe długo nie pokazują ciąży. Najlepiej zrób betkę z krwi. Kciuki nadal zaciśnięte

Pozdrowionka dla was wszystkich kochaniutkie :-)
Gusia trzymam kciuki!!!
powiedz mi tylko jaki to ten sluz ciazowy o ktorym piszesz, jak go rozpoznac???
pozdrawiam weekendowo:-)
powiedz mi tylko jaki to ten sluz ciazowy o ktorym piszesz, jak go rozpoznac???
a jezeli chodzi o kwas foliowy to ja spozywam juz od maja ale ostatnio kupilam taki w sloiczku 200 tabletek :-)śluzik też taki ciążowy,
pozdrawiam weekendowo:-)
ksztalt_zapachu
Jest Fasolka...
Kochane pomożecie w interpretacji testów owulacyjnych?
Wczoraj robiłam dwa testy oba wyszly negatywne bo druga kreska była bardzo blada, że trzeba sie przyglądac żeby ją zobaczyc. Miałam też kłucia w podbrzuszu. Więc razem z moim M "działaliśmy".
Dzisiaj zrobiłam kolejny test(przed chwilą) i widzę drugą kreskę, jest tylko troszkę jaśniejsza od tej testowej. Więc co działac dziś czy już nie?
Dodam, że działamy metodą na dziewczynkę
Zgodnie z tym wątkiem oczywiście:-)
Wczoraj robiłam dwa testy oba wyszly negatywne bo druga kreska była bardzo blada, że trzeba sie przyglądac żeby ją zobaczyc. Miałam też kłucia w podbrzuszu. Więc razem z moim M "działaliśmy".
Dzisiaj zrobiłam kolejny test(przed chwilą) i widzę drugą kreskę, jest tylko troszkę jaśniejsza od tej testowej. Więc co działac dziś czy już nie?
Dodam, że działamy metodą na dziewczynkę
reklama
ksztalt_zapachu
Jest Fasolka...
Dodam jeszcze ze "działania" z moim M były po 24 więc tak jakby już dziś.
Podziel się: