Megi_Meg
Fanka BB :)
@Dwa+Trzy - po ciuchu gratuluję
i życzę oczywiście jak najwięcej optymizmu
odnośnie rozpieszczania, to znam temat, tylko u mnie sytuacja odwrotna. Mąż strasznie rozpieszcza córkę i też o to się z nim ostatnio pokłóciłam, na dodatek w sklepie ! Ale jak już kiedyś wspomniałam, to jest jego oczko w głowie i mówi, że mógłby mieć drugą taką, bo syna on nie chce
dziwnie to, brzmi, ale... przemilczmy temat 
@mis0890 - podejrzewam, że wyciszone już będzie od teraz, już prawie żadna z nas się nie stara i nie szuka nowych "niusów".
Mi dół przeszedł, wróciłam do "żywych", póki co moje przeczucie mi mówi, że na bank się nie udało, mój organizm tak się zblokował, że nie dopuścił do "za fasolkowania". No cóż, widocznie nic nie dzieje się bez przyczyny. Mój czas / nasz czas, cięgle jest przed nami

@mis0890 - podejrzewam, że wyciszone już będzie od teraz, już prawie żadna z nas się nie stara i nie szuka nowych "niusów".
Mi dół przeszedł, wróciłam do "żywych", póki co moje przeczucie mi mówi, że na bank się nie udało, mój organizm tak się zblokował, że nie dopuścił do "za fasolkowania". No cóż, widocznie nic nie dzieje się bez przyczyny. Mój czas / nasz czas, cięgle jest przed nami