reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
cześc wszystkim kobitko od pewnego czasu czytam wasze opinie rady problemy i postanowiłam sie do was dołączyć.Ja również staram sie od 2 miesięcy o dzidziusia a nie ukrywam ze bardzo bym chciała mieć córeczke ponieważ mam już 11 letniego synka od tego miesiąca postanowiłam sprubować z testami owulacyjnymi chociaż nie znam do końca opini o nich czy coś pomagają .Może uzyskam od was jakieś rady jak starać sie na dziewczynke powiem tylko ze moje cykle są różne raz 25 raz 27 raz 28 ale mam nadzieje ze jakoś mnie wesprzecie i dacie kilka cennych rad POZDRAWIAM WSZYSKIE STARAJĄCE SIE KOBITKI

Dorota27 a jak tam twoje staranka?
K_asia a co z Twoja temperaturka?
ewcia7979 Witaj na forum.Ja uzywam testow owulacyjnych od 3 miesiecy, wedlug moich obserwacji to mam owulke12-16 godz po pozytywnym tescie(wzrost temp. i bol owulacyjny) i to wieczorem tak po 20, choc czytalam ze najczesciej wystepuje rano.
Z moich staranek moze nic nie wyjsc, bo wczoraj moj maz mial goraczke(tez przeziebienie) i myslalam, ze podczas staranek wyparuje- sex jak z zelazkiem.Zreszta bylam sucha I troszke krwawilam po- ale tak tylko kropelke rozowa., a dzis test ow.pozytywny?Jakbym zaszla w ciaze w tym cylku to chyba bylby cud.

Ewcia7979 sposoby na dziewczynkę znajdziesz na początku tego wątku. tam jest wszystko dokładnie opisane. Testy mogą cię wspomóc, ale wiele z nas bardziej denerwowały niż pomagały
Medio ja jestem po etapie starań i na etapie oczekiwań. No a seks z żelazkiem raczej do najprzyjemniejszych nie należał :szok:

Czesc kochane! U mnie choroba na całego. Filip wymioty, biegunka i goraczka. Ja też biegunka. Więc nie mam czasu za bardzo myślec "o". Jak wyzdrowieje to nadrobie zaległości. Trzymajcie się cieplutko!

K_asia a co z Twoja temperaturka?

Medio - tempka chyba podwyzszona mowie chyba bo mam elektroniczny termometr i on czasemszwankuje rano bylo 37, teraz az 37,5 (ale wiem ze wieczorem sie nie liczy , ale jak moze sie ta tampka zmieniac w ciagu dnia wiecie??)
jutro bede mierzyc
ale ciagle mi sie wydaje ze znow sie nie udalo tylko te cycki.....;-)

reklama
Cześć Kobietki!!!
K_asia!! Trzymam kciuki mocno zaciśnięte.
A Twojej @ mówimy wszystkie - NIE!!!!
Cześć Beatko, Dorotko, i wszystkie staraczki - Miłego wieczorku... A raczej nocki!!!
Ja chyba nie mam co się nakręcać na pozytywne zakończenie tego cyklu. Od wczoraj piersi bolą:szok:, pojawiły się pierwsze syfki i czuję się jakbym dziś cały dzień tylko biegała. Nogi wchodzą..... Nie dokończę tego nawet.

Do góry