reklama
kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
jestem jestem..często odwiedzam..tylko wiecie jak jest..zaglądam najczęściej jak mam doła giganta..i mi smutno,albo coś w tym stylu..i najchętniej użalałabym sie nad sobą..a przecież tak nie można wciąż. Ludzie lubią pozytywami się otaczać,a nie dołami,wiec wolę nic nie pisać
)
Ale oczywiście kibicuję jak najmocniej..
zwłaszcza patrzę Beatko na twój licznik..super że tak szybko mężulo już wraca. Zobaczysz,jeszcze mnie przegonisz, a ja mam męża cały czas (no oprócz dzis,po poszedł spotkać się z kolegami-a że rzadko to robi..to nie wiem kiedy wróci,hihi) Ja natomiast zaplanowałam wieczór z przyjaciółką-zostawiła nawet chorą córę z mężem,aby sie troche wyrac z domku..ale szybko nasz wieczór sie skończył..bo zapomniała o pigółach anty i musiała gnać do domu..No jak pech to pech
Hehe,a swoją drogą,ciekawie zaczyna być u Gwiazdeczki,już mnie ciekawość zżera..
A gdzie K_asia? tak świętuje że zginęła??
Miłego wieczorka..
kurde...nie wygrałam tych 17mln w totka..nawet marnej trójki..tiaa
Ale oczywiście kibicuję jak najmocniej..
zwłaszcza patrzę Beatko na twój licznik..super że tak szybko mężulo już wraca. Zobaczysz,jeszcze mnie przegonisz, a ja mam męża cały czas (no oprócz dzis,po poszedł spotkać się z kolegami-a że rzadko to robi..to nie wiem kiedy wróci,hihi) Ja natomiast zaplanowałam wieczór z przyjaciółką-zostawiła nawet chorą córę z mężem,aby sie troche wyrac z domku..ale szybko nasz wieczór sie skończył..bo zapomniała o pigółach anty i musiała gnać do domu..No jak pech to pech
Hehe,a swoją drogą,ciekawie zaczyna być u Gwiazdeczki,już mnie ciekawość zżera..
A gdzie K_asia? tak świętuje że zginęła??
Miłego wieczorka..
kurde...nie wygrałam tych 17mln w totka..nawet marnej trójki..tiaa
kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
oki obiecuję
))

eliczek24
Fanka BB :)
Cześć Kasiu! Mnie tu długo nie było, ale wychodzi na to że Ty się obijasz tu!
Dorotko! Ale się uśmiałam, super to Twoje zaklęcie na moją @ :-)
Beatko! Spokojnej nocki!
Dorotko! Ale się uśmiałam, super to Twoje zaklęcie na moją @ :-)
Beatko! Spokojnej nocki!
eliczek24
Fanka BB :)
Medio! Jeśli to nie grypa żołądkowa to ... może fasolka daje znać o sobie!
Dzień doberek wszystkim i miłego dnia!
Dzień doberek wszystkim i miłego dnia!
ksztalt_zapachu
Jest Fasolka...
Dziewczyny ja dziś o 6 wymiotowałam i strasznie kłuł mnie brzuch na dole. Juz nic nie rozumiem.
Oby to była Fasolka a nie tak jak u mnie parę dni temu grypa żołądkowa... Brrr...
Ja chyba skuszę się na test jutro (dobrze ze kupiłam kilka na allegro), ale jeszcze nie wiem na 100%... Ja zrobię to napiszę napewno.
reklama
:-)hej
Dorotko jestem, z mężem rozmawiałam....... chyba z 3 godzony....hihihi.........:-):-):-)
Kształt zapachu testuj, ale ja już wiem że nam potwierdzisz ciąże- powodzenia.
Medio coś mi tu ciążą pachnie - kciuki zaciśnięte.;-)
;-)Kasiu 2005 a czy przypadkiem nie zapomniałaś o zamkniętym....hihihi.....;-).

;-)Kasiu 2005 a czy przypadkiem nie zapomniałaś o zamkniętym....hihihi.....;-).
Podziel się: