reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No właśnie staram sie wyczarować sobie bobaska hehe. Tylko nie wiem czy czar rzucane w swoją wrednotę też działaja hihi

reklama
Dorota27 ja narazie czuje się całkiem normalnie. No może jedynie coś mi się troszke rozpycha w brzuszku ale niech sie rozpycha... :)

Dziś dzwonilam do mojego lekarza i rozmawiałam z połozną. Podałam jej termin ostatniej miesiączki itp. a ona zapisała mnie dopiero za miesiąc !!! na 20 luty to chyba dosyc pozno co?

Kształt_zapachu jeśli czujesz sie normalnie i nic cię nie niepokoi to nie ma się co spieszyć z wiytą. Zwłaszcza, ze najszybciej w 6-7 tygodniu dopiero słychać serduszko. No chyba, ze nie możesz się doczekać potwierdzenia ciąży przez gin? Jeśli tak to zrób sobie betkę. Ona nie kłamie

Kształt zapachu spokojnie, będzie dobrze. Nie ma plamień, wiec po co te nerwy- tak jak pisze Dorotka zrób sobie betkę.

Dorota gonię Cię....... jak Cię złapię, to ty mnie gonisz.....hahaha......

EliczekKształt_Zapachuogromne gratulacjie!!!!!!!Pozostałym laseczką Dorota27Beata2710Mediokasia_2005gusia80 oraz wszystkie ,które pominełam życzę FASOLINKIJAK NAJSZYBCIEJ!!!!
Medio mój syn również chodzi tu do szkoły i widze wielkie plusy szybko załapał język:)):):)to dopiero pierwszy rok ale to już dużo:)Tu w Angli chca by edukować dzieci i dlatego jest tu wszystko dla nich za darmo od szkoły po lekarza i recepty :):):):)
Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki i bede pisać cześciej chodź staranka zaczynam w czerwcu jak oddam córcie mojej siostry do chrztu.:):):)

reklama
hehe,kolejna fanka na wspólnej...
a ja robię oczywiście tysiące rzeczy na raz..oglądam film,wisze na sieci..i wrzucam filmy na youtube mojego małego perkusity.
Słyszałyście zapewne o tym najmłodszym perkusiście Igorze Faleckim (wszedzie go pełno) mój Szymonek będzie lepszy :)

Do góry