reklama
ksztalt_zapachu
Jest Fasolka...
Dorota27 ja narazie czuje się całkiem normalnie. No może jedynie coś mi się troszke rozpycha w brzuszku ale niech sie rozpycha... 
Dziś dzwonilam do mojego lekarza i rozmawiałam z połozną. Podałam jej termin ostatniej miesiączki itp. a ona zapisała mnie dopiero za miesiąc !!! na 20 luty to chyba dosyc pozno co?
Dziś dzwonilam do mojego lekarza i rozmawiałam z połozną. Podałam jej termin ostatniej miesiączki itp. a ona zapisała mnie dopiero za miesiąc !!! na 20 luty to chyba dosyc pozno co?
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Kształt_zapachu jeśli czujesz sie normalnie i nic cię nie niepokoi to nie ma się co spieszyć z wiytą. Zwłaszcza, ze najszybciej w 6-7 tygodniu dopiero słychać serduszko. No chyba, ze nie możesz się doczekać potwierdzenia ciąży przez gin? Jeśli tak to zrób sobie betkę. Ona nie kłamie
ania_UK
Początkująca w BB
EliczekKształt_Zapachuogromne gratulacjie!!!!!!!Pozostałym laseczką Dorota27Beata2710Mediokasia_2005gusia80 oraz wszystkie ,które pominełam życzę FASOLINKIJAK NAJSZYBCIEJ!!!!
Medio mój syn również chodzi tu do szkoły i widze wielkie plusy szybko załapał język
)
to dopiero pierwszy rok ale to już dużo
Tu w Angli chca by edukować dzieci i dlatego jest tu wszystko dla nich za darmo od szkoły po lekarza i recepty 

Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki i bede pisać cześciej chodź staranka zaczynam w czerwcu jak oddam córcie mojej siostry do chrztu.

Medio mój syn również chodzi tu do szkoły i widze wielkie plusy szybko załapał język
Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki i bede pisać cześciej chodź staranka zaczynam w czerwcu jak oddam córcie mojej siostry do chrztu.
reklama
kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
hehe,kolejna fanka na wspólnej...
a ja robię oczywiście tysiące rzeczy na raz..oglądam film,wisze na sieci..i wrzucam filmy na youtube mojego małego perkusity.
Słyszałyście zapewne o tym najmłodszym perkusiście Igorze Faleckim (wszedzie go pełno) mój Szymonek będzie lepszy
a ja robię oczywiście tysiące rzeczy na raz..oglądam film,wisze na sieci..i wrzucam filmy na youtube mojego małego perkusity.
Słyszałyście zapewne o tym najmłodszym perkusiście Igorze Faleckim (wszedzie go pełno) mój Szymonek będzie lepszy
Podziel się: