reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dorotko kochania, przyjmij moje WIELGACHNE OGROMNIASTE gratulacje..
a widzisz, UDAŁO SIĘ :))
A teraz życzę Ci jeszcze wspaniałych 9miesięcy z rosnącą fasoleczką no i żeby fasoleczka okazała się dziewuszką,zdrową i wspaniała

A u mnie kicha..tempka jeszcze podskoczyła,na 37,2, ale teścior daje jedna kreskę. Dziś 13dc..jutro zrobię jescze raz teściorek z allegro..a jak minie 14dc a @ dalej brak i tempka sie utrzyma, "wykosztuję" się na test aptekowy :))

Dorotko moje gratulacje

565.jpg

A u mnie kicha..tempka jeszcze podskoczyła,na 37,2, ale teścior daje jedna kreskę. Dziś 13dc..jutro zrobię jescze raz teściorek z allegro..a jak minie 14dc a @ dalej brak i tempka sie utrzyma, "wykosztuję" się na test aptekowy :))[/quote]

Kaśka dziś kicha a za 3 dni, napiszesz nam że jesteś w ciąży.:-D:-D:-D

No kochana!!:-) Dobra robota :-p:-p:-p!!!!!:happy2:

Moje najserdeczniejsze gratulacje:tak:

NiaNiu widocznie musiałam zobaczyć cię z brzusiem, żeby zaskoczyć :-). Zaglądaj częściej, żeby reszta staraczek zaciążyła :tak:
Medio wiesiołek polecam. Mi przyniósł zanzczną poprawę już w pierwszym cyklu. Śluz był pięknie płodny. CLO (Clostibegyt bierze się, żeby niejako zapewnić sobie owulację i powinno być brane przy jednoczesnym monitoringu USG (ja brałam bez monitoringu nieco ryzykowanie). Duphaston natomiast bierze się w przypadku, gdy nastąpiło wcześniej poronienie lub jest podejrzenie zbyt niskiego progesteronu po owulacji co prowadzi do poronień.
Kasia ja tam nadal czekam na ciebie na październikowych mamach :tak:
Beatko ty jak zwykle wynajdujesz i serwujesz przepiękne zdjątka z bobaskami :-):tak:

Dorotko gratuluję córeczki, bo wiem, że będzie dziewczynka tak jak wiedziałam, że zafasokowałaś.
A może jest ich tam więcej. W końcu nie monitorowałaś cyklu, a Clo robiło co mogło.
Życzę parki, hi, hi

Loreta ja padnę jak się okaże parka :szok:;-)
A czy to dziewczynka to nie wiadomo. Z Dawidem testowałam też przed @ i była druga krecha :tak:

reklama
Do góry