reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dziendobrek,u mnie bez zmian. Test allego minus,tempka 37..i ogromny bol brzucha. Dziś kupię teścior aptekowy..powinno się wyjaśnić. Miłego dzionka Wam życzę.

reklama
Cześć

Medio ja się szykuję i to ostro na powrót męża. A synek już spoko , odlicza czas do powrotu taty.

Dorotko więc syp....hihihi......

Kasiu kup test z apteki, ale ja coś czuję że ty w ciąży jesteś na bank.

Właśnie robię pierożki no obiad.

Beatko to wpadam na obiadzik, mniam :tak:
Medio no to zaciskam kciukaski za testowanko :-)
Kasia_2005 coś mimo wszystko czuję, że jednak na październikowych mamusiach my sie spotkamy :tak::tak::tak:
Jarzebinko dziękuję i witaj :-)
Mężuś najpierw w szoku :szok:. Potrzebował trochę czasu, ale później tulił się do mnie i do maleństwa hehe ;-)

Cześć Dziewczyny!!!
U nas na zmianę śnieg i deszcz, na dodatek wieje. Ja mam doła i sama nie wiem co ze sobą zrobić. Dobrze, że jest Bartuś to przynajmniej nie mam czasu za bardzo rozmyślać.\
Wam wszystkim życzę dziewczyny miłego dnia.

witam ponownie:happy2:
i nastał historzczny moment, łacze sie z WAMI juz z domowego sprzetu, wiec i nie nie bede WAS opuszczała na dlluzej, wiec bede na biezaco:tak:

ja tez zaciskam kciuki za testowanko

miłego popołudnia:-p

witajcie laseczki
ale nam sie jesiennych dzieci duzo urodzi ...
ehhh bedzie pelne przedszkole
ciekawe jak tam nasze plciowe typy sprawdza sie czy nie;-)
choc mi juz wszystko jedno :tak:

No u mnie to nic nie wiadomo. Bzykanko było 3 i 1 dzień przed skokiem (i prawdopodobnie przed owulacją), więc na dwoje babka wróżyła hehe

O ja tez jestem bardzo ciekawa co z tego naszego "planowania" wyjdzie.

Ja chyba już więcej dzieci miec nie będe, przynajmniej nie planuje dlatego byłabym najszczęśliwszą kobietą na świecie gdyby się okazało, że będzie to córcia.

U mnie bzykanko było raczej przedowulacją i test pozytywny wyszedł wcześnie co wróży dziewczynkę.
Sprawdzałam na różnych kalendarzach, w wielu (ale to raczej jeden ten sam na różnych stronach) pisze, że chłopiec. W dwóch, że dziewczynka czyli niewiadomo.

reklama
Cześć

Laseczki trzymam kciuki za wasze córeczki......hihihi..... no chyba że będzie jak u NiaNi, celowała na dziewczynkę a będzie synek. Życzę Wam zdrowych i pięknych dzieci, płeć jest nieistotna.

Do góry