reklama
Beatko,poważnie? Oj,to dobre wieści..ale jeszcze się nie nakręcam..wiecie,mocno brzuszek boli. Wolę nie mieć jeszcze II a potem miła niespodzianka,niż odwrotnie. Niech kreseczki się pojawią jak fasoleczka będzie już silna
Kasiu a najśmieszniejsze jest to, że ona miała zamontowaną wkładkę.
Mąż wrócił po 2 tyg ze szkolenia lotniczego i jego nasienie było tak mocne, że 14.02. ma termin porodu.
![]()
ksztalt_zapachu
Jest Fasolka...
Jeszcze ja tutaj często zaglądam. Tylko nie mam za bardzo czasu pisac bo jakoś ostatnio ogarnęła mnie mania sprzątania...
Ja narazie czuję się dobrze, choc coś tam mnie w brzuszku kłuje dlatego pójdę w tym tygodniu do lekarza.
Jedyne objawy jak narazie to: twardszy i chyba troszkę większy biust, częstsze chodzenie siusiu.
Apetyt? Hmmm... W ciąży z Filipem jadłam mnóstwo owoców i chipsy solone. A teraz? No nie wiem. Ostatnio napadła mnie ochota na maślankę, ogórek kiszony i narazie nic więcej nie przychodzi mi do głowy.
Ja narazie czuję się dobrze, choc coś tam mnie w brzuszku kłuje dlatego pójdę w tym tygodniu do lekarza.
Jedyne objawy jak narazie to: twardszy i chyba troszkę większy biust, częstsze chodzenie siusiu.
Apetyt? Hmmm... W ciąży z Filipem jadłam mnóstwo owoców i chipsy solone. A teraz? No nie wiem. Ostatnio napadła mnie ochota na maślankę, ogórek kiszony i narazie nic więcej nie przychodzi mi do głowy.
eliczek24
Fanka BB :)
Cześć Kobietki!
W ciąży z Bartusiem, na początku odrzuciło mnie od słodkiego... A potem to kilogramami.
Teraz jest inaczej, słodkie tak, ale bez przesady. Ostatnio miałam ochotę na chlebek z masełkiem i szczypiorkiem.
Muszę się jeszcze uświadomić, co mi wolno, a co nie..
Muli mnie strasznie dziewczyny. Kibelku mój przyjacielu...
W ciąży z Bartusiem, na początku odrzuciło mnie od słodkiego... A potem to kilogramami.
Teraz jest inaczej, słodkie tak, ale bez przesady. Ostatnio miałam ochotę na chlebek z masełkiem i szczypiorkiem.
Muszę się jeszcze uświadomić, co mi wolno, a co nie..
Muli mnie strasznie dziewczyny. Kibelku mój przyjacielu...
kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Iwonaka,myślę że tabletki anty nie mają wpływu na płeć. Jedynie to, że od pierwszego cyklu po anty, jesteś dni płodne zaczynają się od początku cyklu.
Miłej nocki dziewuszki,dobranoc
Miłej nocki dziewuszki,dobranoc
reklama
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Iwonko dodam tylko, że lepiej po odstawieniu anty wstrzymać się chociaż ze dwa cykle ze starankami, żeby organizm nieco wrócił do normy. Ja zaszłam w pierwszym cyklu po odstawieniu i poroniłam. Ogólnie nie znam przyczyny dlaczego, ale lepiej nie narażać siebie i dzieciątka. Oczywiście zrób jak uważasz
Podziel się: