reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Właśnie też zauważyłam, że leci już drugi miesiąc. Muszę jutro się wybrać do lekarza... Ale jak sobie pomyśle o podejściu tutaj do ciężarnej kobiety, to.......
W ogóle kontakt ze służbą zdrowia zawsze przypłacam nerwami. Oni kochają tu przepisywać paracetamol na wszystko.
Dorotko, a jak tam u Ciebie z tą służbą zdrowia?

reklama
Beatko spoko, jakoś ci wybaczymy hihi
Eliczek szkoda gadać tutaj o służbie zdrowia. Zresztą dzisiaj opisałam conieco na zamkniętym więc tam sobie poczytaj. Ręce opadają
Gusiu, Jarzebinko dobranoc, słodkich snów

dzień dobry i miłego dnia!! :-)

a pogoda dzisiaj iście angielska-ciemno, zimno wilgotno i chyba mrzy, :no:

a mam pytanie, czy wy w tym zabieganym życiu macie czas np. na wyjście do kosmetyczki, jakiś aerobik czy siłownia a może basen ? :nerd:

Dzieńdoberek dziewczynki..
rany...ale jestem śpiąca..padam,jakbym w ogóle nie spała. U mnie bez zmian,czyli rano pędem do WC bo wrażenie że zalało..
Dodatkowo doszedł tylko ból gardła...cholender. Na razie nic nie biorę, czekam na wyniki bety..
Muszę się jakoś zebrać..za godzinę umówiłam się z koleżanką i jej córeczką na wypad do parku oliwskiego-czyli oglądanie ptaszków przez nasze dzieci

Jarzębinko, ja miałabym czas na takie wypady.Mam kochanego męża,gdzie nie ma problemu,gdy potrzebuję coś załatwić to zajmie się Szymonem (jest artystą więc wolny zawód to łatwiej) ale niestety,to wszystko kosztuje..i basen, i siłownia, i to niemało...wiec odpada, ale czy fryzjer,czy kosmetyczka na jakiś czas,drobne zabiegi,to jest ok.
Chociaż na jakąkolwiek regularność to nie ma mowy

Cześć laseczki

:-D Kasiu trzymam kciuki kochana, będzie dobrze,:tak::tak::tak:
:tak: Jarzębinko powiem szczerze nie lubię sportu, czasami tak się nalatam że siłą nikt na siłownię mnie :baffled: nie zaciągnie - o nie! Ja tam wszedzie idę z kapcia, więc mam gimnastyke taką że hoho.:-D:-D:-D
;-)A do fryzjera chodzę, pewnie a co mi tam. :-DKosmetyczka odpada, bo nią jestem- więc spoko.:-D Czasami wpadne na solarkę, żeby było mi lżej na sercu......hihihi......:tak:

reklama
Medio to w Anglii jeszcze gorzej niż tutaj jak widzę. Porażka. Oj namęczyłam się wczoraj z lekarzem niestety, ale i tak dostałam co chciałam hihi
Kasia_2005 czekam na szczęśliwe wieści :laugh2:
Jeśli o mnie chodzi to nie cierpię ćwiczyć, jestem pod tym względem straszny leniuch. Jak raz na aerobik poszłam to później dwa dni miałam takie zakwasy, że ledwie z łóżka się zwlekałam :crazy:.
Kasia jakby co to na ból gardła wypij sobie sok z czosnku, miodu i cytryny :tak:
Jarzebinko, Eliczku i wszystkim pozostałym kobietkom życzę udanego wtorku

Do góry