Kasia_2005 trzymaj sie kotku! Rzeczywiscie to dziwne ze @ nie ma i taka tempka, ale stres potrafi wszystko pokrecic.

Ja kilka lat temu mialam tez bardzo rozregulowany cykl, jak przezylam duzy stres(zmarla mi babcia).
U mnie @ wczoraj przyszla, tak wiec suwaczek aktualny. Nie wiem czy na dwa miesiace nie "zawiesze" staranek, bo chce troche wyluzowac i nabrac dystansu.

W marcu na swieta jade do Polski, jak wroce to chyba zaczne na nowo staranka.Zreszta mam metlik w glowie odnosnie tych metod planowanie plci. Na stronie
twojaplodnosc.pl, sprawdzalam to ciagle wychodzi mi chlopczyk dopiero w kwietniu dziewczynka i znowu pozniej maj, czerwiec, i lipiec chlopak-dalej nie wiem. Dziala to na zasadzie elektrycznosci-przyciagania i sa takie ok 3 dni w miesiacu gdzie jajo przyciaga konkretne plemniki.Trzeba oczywiscie z owulka trafic w ten czas. Lub czekac, az sie trafi -pare miesiecy, a moze lat?

Nie wiem czy sie tym sugerowac.

A wy patrzycie na to?
Dorota27 sprawdzalam Tobie szczesciaro- wychodzi Ci dziewczynka
Ksztalt_zapachu to jeszcze raz gratuluje fasoleczki - juz widzialas ja i wiesz, ze wszystko gra.Super,teraz tylko czekac, az brzuszek urosnie i poczujesz pierwsze ruchy malenstwa.