reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ja ci zaraz zniknę hihi. A kto relacje z poczynań będzie składał? A wogóle to ja znikne na kilka dni już chyba w niedzielę

Kara to mało powiedziane. Toć to odwyk !!!!!!!!!!!!!!!! Ale nie bój żabę. Juz se wymyśliłam plan zabicia dnia. Zainstaluję sobie grę w statki i wszystkie wystrzelam hihi zanim era nowego neta nadejdzie hihi

Ej,Dorotka,a jakieś tam knajpki internetowej nie ma?? Wiesz..odwyk mamusi niewskazany..ciśnienie podskakuje..i w ogóle..

Masz rację, muszę czekać..nic innego mi nie pozostało. Czekam do poniedziałku..jak nic się nie zmieni to odwiedzę gina. Na razie chcę się powstrzymać od przytulanek, mały odwyk,hihi..nie,po prostu muszę być pewna że w razie wywoływania @,nie ma możliwości bycia w ciąży, w przyszłym tygodniu powinno juz coś widać na USG(albo nic nie widać)
Wiecie co sobie myśle..a może podwójna owu..2 jajeczka w odstępie kilku dni..jedno,wcześniejsze nic się nie zrobiło i nie wzrasta beta, i drugie po kilku dniach..i może w końcu betka wzrośnie na teście...
czy to jest możliwe?? to ze beta mogła być za wcześnie w takim przypadku? hę?? dla mnie brzmi logicznie..
Ale mam pomysły nie?? Ale musze się czegoś trzymać..

A najgorsze że choróbsko mnie bierze.. :(( czyli nie dosyć że psychicznie samopoczucie do bani i to fizycznie dojdzie..echh....

Kasia! Czy Szymonek nie za wcześnie zaczyna CI randkować?! He,he, he
Beatka! Święta w Polsce - no może zaszalałam, ale z jakim efektem!
Dorotko! Znam ból, też jak nie mieliśmy neta 2 dni, mój mąż się ze mnie podśmiewał, że bieda - żona się zachowuje jakby miała miesiączkę. Hi, Hi, hi.

Kasiu kombinuj dziewczyno hihi. Daj Boże, żebyś jednak w ciąży była i do mnie dołączyła. Hihi nawet sie zrymowało

Kasia coś ta Ala mu zwiewała hihi.
Eliczek nie ładnie tak ze strony męża,oj nie ładnie hihi.
A wogóle to licze na szczęście. Czasami podłączają 2-3 dni szybciej niz napisali, więc kto wie hihi. Będę codziennie sprawdzać po 3 razy

reklama
Do góry