reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cześć Laseczki!
U nas leje... Ja też czuję się bleeee. Moje nudności się nasilają i już sama nie wiem jak sobie z tym poradzić.
Mąż tylko mi cały czas mówi, że sama chciałam... no tak chcieliśmy oboje... A ja się teraz męczę...
W każdym bądź razie wszystkim życzę miłego dzionka.
Dorotko! Podobno już po jednym cyklu z Clo, można się załapać na bliźniaki. Ja nie zdążyłam wziąć tych tabletek, ale Ty chyba tak - prawda?
Moja koleżanka miała problem z zajściem w ciążę... Leczyła się przez 5 lat. Po serii zabiegów itd. Dostała też Clo i zaciążyła po pierwszym cyklu. Ma pięknych chłopaków! Za jednym zamachem!

reklama
Dlatego też liczę się, że może być różnie. Będą jaja jak beret jak będzie ciąża mnoga :szok::-D:-p

Kasiu damy rade.....hihihi..... będzie dobrze, nie licz tych dni płodnych a mile się zaskoczysz.

Dorotko no co zrobić, tak dziś odpaliłam motorek że całą chatę wysprzątałam......hihihi...... ;-)

Ja tez dzis troche sprzatalam.
Dorotko blizniaki sa ok ja tam bym byla happy:-), ale jak by Ci sie trafili dwaj chlopcy, to nic tylko zakladac druzyne pilkarska hihihi:tak:

napi_obrazek90ma.jpg

A jak tam przygotowania do WALENTYNEK? Szykujecie jakies niespodzianki dla swoich facetow?

34cvb_1_.jpg

Eliczku24 wspolczuje Ci i nie wiem jak Cie pocieszyc, bo wiem, ze nudnosci sa bleeee.
Moj maz jest taki sam i tez by mi powiedzial, ze sama chcialam, to mam.Nie wiedza jak nam pomoc to ta mowia.:tak:
Pamietaj jednak, ze po kazdym deszczu nadchodzi tecza.Buziaczki.

0147325a.jpg

Zaczęły się mdłości
baffled5wh.gif
. Nie witam się co prawda z kibelkiem ale jest mi ble, czuję się wciąż głodna a nie bardzo mogę patrzeć na jedzenie. Jakoś w siebie wmuszam, ale jest ble
baffled5wh.gif

Medio! Dzięki bardzo za tęczę. No cóż, nasi panowie mają z robienia dzidzi dużo radochy. My oprócz tej radochy, męczymy się przez 9 miesięcy.
Żyję nadzieją, że nudności są tymczasowe i niedługo miną, a potem czekają same fajne rzeczy.

Wszystkie dziewczyny mocno ściskam i życzę miłego wieczorku>

reklama
Medio ja nie mam pomysłu na prezent na Walentynki, trzeba pomyśleć.....hihihi.....;-)

Dorotko więc mały romansik z kibelkiem, biedactwo ty moje. A co do bliżniaków, fajne są. Ale mama przez pierwsze 2 lata ma mase roboty. ;-) ;-) ;-)

Do góry