reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dorotko.....hihihi....czerwony...... ale mu nie popuszcze.:-)

Aniu widze że druga dzidzia ma 7 miesięcy, chyba że coś źle widze.;-)

Dobrze widzisz Beatko,;-) ma 7 miesięcy, więc idę za ciosem. Wygląda na to że jestem jedyna tu która chce trzecią dzidzię. Ale muszę przyznać że mój starszy synek bardzo mi pomaga i jest bardzo samodzielny.:tak:

Anka no ja cię podziwiam. My z mężem zawsze marzyliśmy o dwójce i na tym chcemy poprzestać

Anka34 witam forum.
Dziewczyny ja cos nie moge zdecydowac sie czy podjac w tym miesiacu staranka czy nie.:confused: Chyba jednak odpuszcze :tak:i zaczne w kwietniu, bo w marcu mam male rozstanie z mezem, bo jade do Polski.Zamowilam sobie kalendarz planowania plci metody selnas- jedniodniowy(na rok ok 1100 zl to troche drogo jak na cos w co na 100% nie wierze:-p)za 35 zl.Maja na dniach mi przyslac.
W Polsce pojde tez sobie do gina- brrrrr jak ja tego nie lubie - i zrobie badanka.
MILEGO DNIA I SZALONEJ NOCKI WAM ZYCZE!!!:cool:

Oświeć mnie Medio co to za kalendarz? Za taką cenę to powinien zwiększyć możliwość wyboru płci co najmniej do 95%.:tak:

Co do staranek to możesz sobie odpuścić, ale mało przytulanko na 3 dni przed owulką ( bo z tego co pamiętam to bardzo pragniesz dziewuszki zresztą tak jak ja) to chyba nie zaszkodzi a po powrocie może być miła niespodzianka.:-)

Ja polecam Ci książkę " Zaplanuj płeć swojego dziecka" Landrum B. Shettles David M Rorvik wiele razy cytuje ją dr Wójcik w "Chłopiec czy dziewczynka" zresztą czasem mi się wydaje że większość zrypał z tej książki, jednak " Zaplanuj płeć swojego dziecka " jest 3 razy grubsza bardziej dokładna zawiera więcej danych nawet opisuje na przykładzie jak wybrać płeć przy nieregularnych cyklach. Oczywiści 100% pewności chyba nikt nam nie da, ale podobno ma wiele sukcesów;-).
Pozdrowionka i powodzenia

Czy wiecie, że
- LH w moczu następuje w 6 godzin po wystąpieniu hormonu we krwi, a do jajeczkowania średnio dochodzi w ciągu 30 godzin od momentu nagłego uwolnienia LH do KRWI.

-Są mężczyźni którzy mają tylko plemniki jednego rodzaju i nigdy nie spłodzą dzieci innej płci

reklama
Anka no ja cię podziwiam. My z mężem zawsze marzyliśmy o dwójce i na tym chcemy poprzestać

Ja zawsze marzyłam o trójce, choć czasem zmieniałam zdanie na dwójkę i gdyby moje drugie dziecko było dziewczynką to może by się skończyło na 2 (ale niepowiedziane). w końcu do 3 razy sztuka ...hihi, aczkolwiek zdaję sobie sprawę że u mnie to będzie bardzo ciężka sprawa i liczę się z 3 synem .;-)

Eni i NiaNi nie udało się z dziewczynkami, ale Wy już raz przełamałyście złą passę braku fasolek to może przerwiecie też passę chłopców i pochwalicie się za kilka miesięcy ślicznymi córciami. :-)
Tego Wam życzę ( oczywiście tym które chcą dziewczynek, o ile pamiętam to większość)

Do góry