reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No ja z małym raczej nie miałam takich przygód. Ale dobrze sobie to na przyszłość zapamiętać hihi

reklama
Dobrze,że mamy taką Beatkę, która chętnie służy swoim doświadczeniem :tak: bo chyba Beatka stażem jesteś najstarszą mamusią :sorry2:

miłego popołudnia :-D

Medio faktycznie.....hihihi....... ale te nasze dzieci się starzeją.....hihihi..... ;-) ;-) ;-)

Oskar dziś przyszedł z przedszkola i mówi że jego kumpel pokazał środkowy palec i siostra Damaris ( synek chodzi do katolickiego przedszkola) ukarała tego chłopca- dlaczego.
Więc tłumacze mu- Oskar środkowy palec to brzydkie słowo, pokazują go to tak jakbys powiedział sp....j. Oskar mówi oj, no to faktycznie brzydko. Odpowiadam mu szybko, zwiężle i na temat. Ja nie przeklinam, ale tłumacząc mu musiałam to powiedzieć żeby on zrozumiał na czym polega problem. Nigdy nie owijam w bawełne i czasami wkurza mnie jak dziecko zadaje pytanie w sumie proste, a rodzice tłumaczą dzieciakowi na około.

Beatko mój wie już też, niestety; ale na szczęcie nie używa, wie,że to złe.

Starzeją się i to mnie przeraża, nie nadążam...

Mój Krzysiu ostatnio powiedział, że jak dorośnie to chce byc człowiekiem hihihi
Ambitny plan hihihi
Ja wciąż myślę,że on jest taki mały...a to 130 cm chłopak.Twój Oskar też taki wysoki?

reklama
Do góry