reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
kurcze…przez tą chorobę, kolejny cykl stracony…a buuuuuuuuuuuuuuuuuuu :(
Synuś już też ma gorączkę,a niech to!!!

Beatkomężulo będzie zachwycony :)))

Kasia2005 zdrówka życzę dla was kochani!

1806.gif

Kasiu zdrówka życzę tobie i Szymonkowi, ale kto wie może ten cykl nie będzie stracony.

Dorotko, Medio co u was kochane?

U Oskara była dziś Wiktoria ( jego koleżanka) grali na kompie od 14 do 18....hihihi....;-)

Beatko mój Krzysiek to maniak gier, teraz marzy o PSP, to niedługo mu kupimy.Ma playstation i pełno gier, ale wiadomo nowe zawsze lepsze.
Ja wolałabym, aby więcej czytał niż grał, a on odwrotnie.
Moje dzieciństwo wyglądało inaczej, ale to dawne czasy hihihi

Medio wieczorkiem przed snem czytam Oskarowi książki, aktualnie czytam Akademia Pana Kleksa. Ale w ciągu dnia to gra na kompie i się bawi żołnierzykami ,resorakami albo figurkami Batmana ,Spidermana itd ..... ;-) Wiesz chłopak to chłopak, oczytanym romantykiem nigdy nie będzie....hahaha......

Dokładnie Beatko, dlatego marzy mi się córcia hihihi, bo męskich zainteresowań nie podzielam, choć oczywiście uznaje hihihi
Lalki, ciuszki, makijaż, babskie tematy to tak:)
Chociaż kto wie jakie dzisiejsze dziewczynki są...?

To tak jak ja....hihihi.....:-D:-D:-D

Ale coś wyskoczyło mi na ustach- chyba brak chłopa....hahaha...... mam tak je spuchnięte, wygladam jak lalunia z wielkimi wargami z filmów dla dorosłych.......:-D:-D:-D

Beatko jak mąż Cię z takimi napompowanymi usteczkami zobaczy to nie wiem co sobie pomyśli, hehehe - i o czym...?

reklama
Do góry