reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No Kaśka. czas przywołac męża do porządku.

Kasia, może jakimś podstępem albo sposobem, ale wymyśl coś, bo za chwilkę naprawdę sie wykończysz :-p ale ja mam podobnie, jak mąż chory to odrazu leży i choruje, a jak ja jestem chora to kładę się już w naprawdę ostatnim stadium choroby, :-p szybkiego powrotu do zdrowia :-p

miłego popołudnia:tak::-):tak:

reklama
Mój S jak ma 37 C to jest chory i leży w łóżku, jak ma 37,5C to chce do szpitala jechać albo na pogotowie taki dzielny z niego facet.....hahaha....... Ale faceci tak ,mają no cóż......hihihi.

ja też mówię dobranoc, pchły na noc ..................................a karaluchy pod poduchy ............................................:zawstydzona/y:
kolorowych snów ;-) i przyjemności ;-)

Cześć Dziewczyny!
Widzę że wszystkie w formie. Beata przygotowuje sie z dużą pomp,ą na powrót męża...oj będzie sie działo...mam nadzieję że będzie efekt....fasolka....życzę z całego serca. Dorota widzę że czuje si,e dobrze więc tak trzymać. Jarzębinka się szykuje a Medio mam nadzieje że wkrótce nam obwieścisz dobrą wiadomość. Kasiu a Tobie Kochana zdrówka no i upragnionej fasolki.

Oj wykrusza sie nam ten wątek. Jakoś nie przybywa nikt nowy. Dobrze że Wy tu jeszcze jesteście. Pozdrowienia dla wszystkich.

dzień dobry :-)
i mamy śliczną pogodę, słoneczko na niebie, tylko troszkę wieje, ale do wytrzymania :-)
ja już ogarnęłam chatke, teraz mała przerwa, gdyż w telewizorku zaczyna się blok programów dla dzieci , więc luz, a potem idę na zakupy :-p miłego dnia

Cześć laseczki

A u nas niestety zimno, wietrznie i szaro więć siedzimy w domu. Mieliśmy jechać do kina ale Oskar ma dużo zadane i jeszcze ta okropna pogoda. Pojedziemy innym razem, może w tygodniu.

Mi się dziś w nocy mąż śnił....hihihihi..... gdzieś byliśmy w lesie i gonił nas wielki, czarny wilk.

Zaraz biorę się też za sprzątanie i prasowanie, póżniej tu wpadnę. ;-) ;-) ;-)

Witajcie Laseczki!
Mnie nadal drapie w gardle, ze az boli mnie cala klatka piersiowa z kaszlu. Nie mam goraczki, nie biore lekow, tylko tak doraznie na gardlo. W nocy tez sie budze i wnerwia mnie to drapanie wrrr:wściekła/y:
Zycze milego dnia.:happy2:

reklama
Mój S jak ma 37 C to jest chory i leży w łóżku, jak ma 37,5C to chce do szpitala jechać albo na pogotowie taki dzielny z niego facet.....hahaha....... Ale faceci tak ,mają no cóż......hihihi.
Beatko widze, ze nasi mezowie maja ze soba wiele wspolnego;-), a Twoj S to jaki znak zodiaku, bo moj maz to baran:-p.

Do góry