reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Moj suwaczek jest raczej niewiarygodny, ale go nie zmienia. Owulke mialam opozniona ok4-5 dni, wiec musze czekac. :sorry2:
U nas pogoda taka sobie, nijaka.:confused:
Juz niedlugo bede sie szykowac do podrozy za 15 dni juz bedziemy w Polsce. Mam nadzieje, ze bedzie milo, bo te wyjazdy nas kosztuja, tak ze na wycieczke do cieplego kraju moglibysmy na to konto sobie pojechac. Ale coz, nastepnym razem predko nie pojade do Polski, chce wreszcie jakies inne kraje odwiedzic.:happy2:

reklama
Medio mój mąż to bliżniaczek.....hihihi.......;-)

Faktycznie koszty podróży do Polski są dość wysokie, te niby tanie linie lotnicze to niezły bajer. Mój S jak wracał z Ang. to za bilet w jedną stronę zapłacił prawie 1000 zł ;-(, ale cóż .
Mój Oskar już nauczył się 7 linijek czytanki i 6 słówek.....hihihi..... a teraz ma relax, ogląda pudło.

Cześć Kochane Kobietki!
Ja wpadłam się przywitać. Dawno mnie tu nie było, ale dlatego, że byłam w szpitalu. Niestety poprzedni tydzień tak dał mi w kość, że już przestałam jeść i na okrągło rzygałam. Dosłownie.
Po wizycie w naszym ośrodku zdrowia, ambulans zabrał mnie do szpitala. Tam od razu dostałam zastrzyk na wymioty, kroplówki i teraz w miarę dobrze się czuję. Niestety bez leków przeciwwymiotnych się nie obejdzie - inaczej nie mogę normalnie funkcjonować.
Przed wypisaniem ze szpitala, zrobili mi USG i z moim dzieciątkiem jak na razie jest wszystko ok. Rośnie, serduszko bije, więc mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
Wszystkie Was serdecznie pozdrawiam i ściskam.
Postów nie nadrobiłam i chyba nie ma na to szans, chyba, że będę miała więcej czasu. Jak na razie muszę nadrobić zaległości w domku, bo przez to moje samopoczucie strasznie zaniedbałam porządki.

Eliczku mam nadzieję że dolegliwości szybko przejdą. Dbaj o siebie i dużo odpoczywaj. A nadrabianie postów sobie odpuść.

Witajcie kobietki. Moje samopoczucie nie najlepsze niestety. Jestem wykończoona, senna jak diabli. Buziam was

Dorotko wię szybko do łóżka i dużo odpoczywać.:tak::tak::tak:
My już po obiadku, teraz będe prasować a potem już tylko relaksik przed tv.:-D:-D:-D

Hahaha...... ja miałam mały odlocik a Oskar oglądał film na tvn o swince.

Traz jemy kolacyjke , potem kąpiel w pianie, przeczytam bajeczke jakiś filmik i lulu....... ;-)

a ja jednak oglądam Traktora Toma, ;-) i czekam na koleżankę, której mąż pojechał z moim mężem kupić motor, więc jako słomiane wdowy posiedzimy razem ;-)

reklama
Jarzębinko a jaki to ma być motorek?;-);-);-) A co dla żonki, może coś z biżuterii albo jakiś ciuszek. Bo wiesz jeżeli on sobie sprawia prezencik, to trzeba coś dla żonki kupić na poprawienie humorku......:-D:-D:-D

A bajkę o traktorku, Bobie, Listonoszu przerabiałam jakieś 3-4 lata temu. Potem pojawiły się Rengersi, Liga Sprawiedliwych, Fantastyczna czwórka, potem Ben 10 i nadal to uwielbia, ale są i seriale dla młodzieży typu H20 wystarczy kropla, Szpiegowska rodzinka i jakiś filmik Zakochane czy coś w tym rodzaju.....:-D:-D:-D

Do góry