reklama
eliczek24
Fanka BB :)
Wszystkim życzę miłej niedzieli.
Dziś w miarę dobrze się czuję. Byłam z synkiem nakarmić kaczki i zrobić zakupki., wczoraj nie miałam na to siły.
Teraz wcinam fasolkę szparagową z bułeczką.
Może w końcu te mdłości odpuszczą trochę.
Dziś w miarę dobrze się czuję. Byłam z synkiem nakarmić kaczki i zrobić zakupki., wczoraj nie miałam na to siły.
Eliczku mam nadzieję, że to dobry znak i już wszystko będzie dobrze.
A mój Oskar już calą czytankę umie- dostali czas do czwartku- czytanka ma 14 linijek, do tego słowka i wszystko czytać sylabami. Boże jaki z niego dzielny chłopiec i nawet nie protestuje.
A mój Oskar już calą czytankę umie- dostali czas do czwartku- czytanka ma 14 linijek, do tego słowka i wszystko czytać sylabami. Boże jaki z niego dzielny chłopiec i nawet nie protestuje.
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Dorotko uważam że dzieci trzeba nagradzać i wtedy mogą być w miarę dobre rezultaty, chociaż nie zawsze. Ale jeżeli zobaczy ,że ciężka praca popłaca będzie miał motywację na przyszłość....hihihi.
mam takie samo zdanie w tej kwesti, i czasem nawet ten system działa już na mojego Kacpra, narazie te nagrody to zreguły drobiazg na słodko, ale zawsze coś

A w Gdyni zimno i wietrznie, w Poznaniu chyba świeci słoneczko. Bo u nas to porażka, pogoda do siedzenia w domciu.
o to u nas było suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper, jak pisze Anka, prawdziwa wiosna w lutym

Super, że u was pogoda piękna. U nas nadal zimno, trochę popadało, trochę słoneczka
u Ciebie to chyba troszkę musisz dłużej poczekać na taką ciepłą wiosnę, ale mam nadzieję,że chociaż słoneczko do Ciebie zawita

A mój Oskar już calą czytankę umie- dostali czas do czwartku- czytanka ma 14 linijek, do tego słowka i szystko czytać sylabami. Boże jaki z niego dzielny chłopiec i nawet nie protestuje.
gratulacje Beatko dla synka

Wszystkim życzę miłej niedzieli.
oby, oby było lepiej i te młodści już tak nie dokuczały

Cześć Kobietki!
Jak u nas dziś jest cudnie. Normalnie nie wiadomo czy to wiosna czy lata , 15 stopni w cieniu, słońce grzeje naprawdę przyjemnie aż by się grilka zrobiło. Aż się nie chce wierzyć że to luty.
o tak u nas dzisiaj tez taka pogoda, ja z rana zaliczyłam spacer z psem i synem i naprawdę było ekstra, a to była dopiero 9.00

miłego wieczorku

PS. a coś mi wyszły te posty od tyłu ....ha ha
reklama
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
dzień dobry !!! :-)
i po wczorajszym słoneczki, dzisiaj już ani śladu
jest pochmurno i tak desczowo 
a wsystkim życzę miłego dnia i udanego tygodnia

i po wczorajszym słoneczki, dzisiaj już ani śladu

a wsystkim życzę miłego dnia i udanego tygodnia

Podziel się: