reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Z zięciami się dogadasz a mnie już przerażają przyszłe synowe!!! Też trzy hahaha
No ja myślę że będę coś w ten deseń 🤣🤣🤣
1579681382_q1xs8o_600.jpg

Mój mąż nigdy nie palił, ale dyskwalifikują go gorące kąpiele i sauna i dopóki tych nawyków nie zmieni to mogę zapomnieć o tym żeby mieć syna haha

Mój od zawsze kapie się we wrzątku i syna ma, także wszystko przed Tobą. 😀

Mnie synowa też przeraża, chociaż nie wiem, czy się już urodziła. 😀

Poważnie? Moj sie w lodowatej wodzie kąpię i mamy 4 córki [emoji85][emoji1787][emoji1787]
Ale za to ja we wrzątku [emoji85][emoji85] nawet w ciąży.
4 córki toż to super ekipa 😁
Ja mam koleżankę co było ich 5 w domu. Po piątej jej tata odpuścil. Ale za to ma dzisiaj 5 fajnych zięciów :D

reklama
Poważnie? Moj sie w lodowatej wodzie kąpię i mamy 4 córki [emoji85][emoji1787][emoji1787]
Ale za to ja we wrzątku [emoji85][emoji85] nawet w ciąży.

Zimno też chyba nie działa sprzyjająco na nasienie, lubią optymalną temperaturę, trochę niższą niż ogólna ciała.

Ale mogłabyś zapytać, jak to robi, że nie zamarza, bo ja się obecnie zimnej wody boję jak diabeł święconej. 😁

Ostatnia edycja:
Do góry