reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie!:-)
U mnie niestety @ sie zbliza, tempka spadala, i szyjka juz trosze otwarta:wściekła/y::angry:.
Kasia2005 domyslam sie co czujesz, Ty juz od roku probujesz zaciazyc, jak pisalas i jestes tym zmeczona, a ja 4 raz i padam psychicznie. U mnie przymusowa przerwa-rozstanie z mezem w marcu, wiec od kwietnia zaczynamy. U mnie faza lutealna trwa 12 dni, od kiedy obserwuje swoj cykl to nie bylo w tej kwestii zadnych odchylen, wiec @ powinna przyjsc, jutro wieczorem lub w piatek.:confused:

reklama
Witajcie kobietki.
Przykro mi, że @ przynajmniej waszym zdaniem się zbliżają. Oby wreszcie sobie na dobre poszły.
Buziam was i życzę nadejścia cieplejszych, słonecznych dni

Cześć Kobietki!
Ja czuję się w miarę dobrze i mam nadzieję, że tylko od czasu do czasu będą mnie nawiedzać nudności. czoraj mąż był w domu. Do południa odwaliłam prasowanie a po południu G zajmował się Bartoszem a ja spałam do wieczora. Bo czułam się jakaś niedorobiona.
W czwarek mam pierwsze sptkanie z położną - nareszcie! Tu jak się nie upomnisz, to do 13 tygodnia ciąży nie istaniejesz dla nich. Nawet jak czarno na białym mają, że jesteś w ciąży.
Wszystkie Was dziewczyny mocno ściskam. Głowa do góry. Teraz @ przyjdzie, ale w końcu się uda.

Cześć laseczki

Medio Oskarek bierze Nurofen na zbicie gorączki ale już nie gorączkuje , Ambrosol, Tantum Verde, Flegamine, wit. C- leczenie bez antybiotyku i jeszcze krople do noska. ;-);-);-)

Kasiu oby Szymonkowi nic się nie rozwineło, podaj mu szybko jakiś syropek i może będzie dobrze.;-);-)

Eliczku to fajnie że mąż ci pomaga w domu, a ty dbaj o siebie i dużo odpoczywaj.;-);-)

Dorotko mam nadzieję że u ciebie coraz lepiej. ;-);-)

Jarzebinko faktycznie pogoda świruje i to niezle.....;-);-);-).

Kasiu, Medio może te @ nie przyjdą.;-)

wszystkim życzę miłego dnia.

Super, ze obyło się bez antybiotyku o Oskarka.
Ja póki co nie najgorzej, zajadam sobie nawet pączka. Ciekawe tylko czy mi póxniej nie wyjdzie bokiem hihi

Super, ze obyło się bez antybiotyku o Oskarka.
Ja póki co nie najgorzej, zajadam sobie nawet pączka. Ciekawe tylko czy mi póxniej nie wyjdzie bokiem hihi

to prawda :tak::-) super,że Oskarek bez antybiotyku i mam nadzieję,że mu szybciutko przejdzie :tak::-D i nie przejdzie na mamusie ....ha ha;-)

Dorotka, a nawet jak wyjdzie bokiem, to i cóż z tego :tak::-) potem szybciutko spalisz i nie będzie ani śladu, a teraz za to jaka przyjemność :tak::-)

Jarzębinko ty mnie nie strasz....hihihi.....ja już limit na ten rok wyczerpałam i nie mam zamiaru chorować......:-D:-D:-D Teraz kolej na innych.......:-):-):-), czekam na męża i trzeba być w dobrej formie.......:tak::tak::tak: a nie chorować.....:tak::tak::tak:

reklama
Jarzebinko pisząc bokiem miałam na myśli, ze doprowadzi mnie to do mdłosci hihi, a nie ze w boczki wejdzie hihi.
Beatko no my i nasze chłopaki to limit chorowania mamy juz dawno przekroczony jak na ten rok

Do góry