reklama
Hehe no tak strzałem, dzięki :**strzałem
Truskawka11
Fanka BB :)
Kinga30, w ogóle nie mam parcia by szybko, mam parcie by przezyly tylko zenskie plemniki, chce w sposób naturalny usmiercic jeTeż pamiętam kiedyś tak chciałam spróbować. Synek w kwietniu kończył 2 latka a to było w maju. Mam cykle raczej jak w zegarku 28 dni. 8 dnia nic nie wyszło. Potem już się wzięliśmy dopiero konkretnie w październiku raz 3 dni przed owu i byłoale może Tobie się uda, próbować zawsze warto
![]()

kinga30
Ja to tylko raz tak próbowałam, może w którymś następnym cyklu by wyszłoKinga30, w ogóle nie mam parcia by szybko, mam parcie by przezyly tylko zenskie plemniki, chce w sposób naturalny usmiercic jehehe

Truskawka11
Niby meskie żyją do 3 dni żyją, a żeńskie dłużej. Ale bierz to z przymrozeniem oka, bo w każdym portalu napisane co innego. I niby tuz po okresie, w zaleznosci od długości Twojego cyklu, współżycie zwiastuje dziewczynkę, bo żeńskie plemniki żyją dłużej. Na jednym portali czytalam, że wtedy żeński plemniki czeka na komórkę jajowa, bo meskie powymierajaAle dziewczyny to jest w ogóle udowodnione, że zenskie plemniki są mocniejsze i dłużej przeżywają? No i o co chodzi z tym jednym "szczałem"?? Wtedy męskie sa bardziej osłabione?
Truskawka11
Zupelnie nie mam:-) haha .A 3 dni przed co Ci wyszło? Jakiej plci masz dzieci?Ja to tylko raz tak próbowałam, może w którymś następnym cyklu by wyszłojak nie masz parcia to pewnie, że warto próbować
![]()
Truskawka11
Mam też książkę Karola Wójcika, więc mogę Wam porobić zdjęcia dot.danej plci
kinga30
Dziewczynka, chłopiec, dziewczynka. 3 dni przed wyszła dziewczynkaZupelnie nie mam:-) haha .A 3 dni przed co Ci wyszło? Jakiej plci masz dzieci?

reklama
Truskawka11
Kochana, dajesz nadzieję...Dziewczynka, chłopiec, dziewczynka. 3 dni przed wyszła dziewczynka![]()
Podziel się: