reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Oj Dorotko mamy....hahaha....... Teraz robie pranie, troszke mi się nazbierało a jutro trzeba będzie to prasować..... jak ja tego nie cierpię......:szok::szok::szok:

reklama
Beatko, już odpukałam w niemalowane .... :tak: bo faktycznie ten czas szybko leci i suwaczek pokazuje już jednocyfrówkę, więc bliżej niż dalej, :-)

Jarzębinko mam nadzieję że S wróci 08.03. bo sprawy chyba zaczynają się komplikować. Ale narazie o tym nie myślę, poczekam do piątku i wtedy już będe wiedzieć na 100%.

Dziewczynki spiesze do Was z dobrą nowiną :tak:
Myslę, ze Eni się nie pogniewa jesli zdradzę, ze urodziła dziś:

0 16:15 synka Filipka. Filip wazy 4050 kg i mierzy 57 cm.
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

A poniewaz wszytskie jestesmy jak matki chrzestne pomyślałam, ze Wam napiszę.

Ale ten czas leci co?:-p
Teraz moja kolej :cool2:

Beatko ja też nie cierpię prasowania, dlatego kupuję ciuchy których nie trzeba prasować, więc żelazko to u mnie tylko od święta hihi.

Dziewczynki spiesze do Was z dobrą nowiną :tak:
Myslę, ze Eni się nie pogniewa jesli zdradzę, ze urodziła dziś:

0 16:15 synka Filipka. Filip wazy 4050 kg i mierzy 57 cm.
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

A poniewaz wszytskie jestesmy jak matki chrzestne pomyślałam, ze Wam napiszę.

Ale ten czas leci co?:-p
Teraz moja kolej :cool2:

NiaNia dziękuję za wieści. Teraz ty sie już pomaleńku szykuj :-)
Eni wielgachne gratulacje. No Filip kawał chłopa :tak:. Wracajcie szybciutko do domku i cieszcie sie sobą. Buziaczki

Eni moje gratulacje !!!!

Dorotko też nie cierpię prasować, ale trzeba prasować ubrania dziecka do przedszkola a przy okazji to i swoje wyprasuję......hihihi.....;-)

NiaNia teraz czekamy na ciebie.....;-);-);-) Szybkiego porodu ci życzę.

Eni , gratulacje i pociechy z maleństwa

u mnie żalezko, to też rzadkość, wiekszość na szczęście nie potrzebuje prasowania :tak:
Beatka, bądźmy dobrej myśli i 8 sie spotkacie, w takim dniu to musi się udać i tyle :tak::-)
a wogóle to Anka gdzieś nam się schowała ??? chyba mocno ja wywiało :no:

Dziewczyny patrzałam sobie na necie i znalazłam że była druga część Titanica- Jacka po latach wyciągneli- akcja dzieje się teraz on szuka swojej Rose.
Wejdzcie sobie napiszcie Titanic 2- potem śmieszne filmiki i będzie tam po prawej stronie Titanic II- no jestem w szoku, widziałyście ten film.

reklama
Do góry