reklama
E
Ewcia81
Gość
dzien dobry,,
Anka witaj takze...
MOj maly śpi,,cos go bierze,,ma wysypke,,ale mam nadzieje,ze zejdzie,,chociaz gorackzuje teraz,hmmm,,,:-(
No becia to chyba szaleju sie najadła,,bo szlajeje,hehe,,ni widu ni słychu od niej,,hihih
Anka witaj takze...
MOj maly śpi,,cos go bierze,,ma wysypke,,ale mam nadzieje,ze zejdzie,,chociaz gorackzuje teraz,hmmm,,,:-(
No becia to chyba szaleju sie najadła,,bo szlajeje,hehe,,ni widu ni słychu od niej,,hihih
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
ta zmienna pogoda żle działa na nasze maleństwa, i zawsze przypląta się jakieś cholerstwo 

a za oknem taka piękna wiosna 
Ewcia, zdrówka dla synka

a Beatka, pewnie szaleje, szaleje
w końcu musi dobrze wykorzystać ten czas i nacieszyć sie mężem, a co
:-) szalej Beatko i przyjemności

Ewcia, zdrówka dla synka

a Beatka, pewnie szaleje, szaleje

eliczek24
Fanka BB :)
Cześc Kobietki!
Sytuacja przedstawia się tak> Ja dalej rzygam, nie za często, ale jednak. Bartosz chory a za oknem u nas zima z jesienią. Ciągle leje a w nocy padał śnieg.
Buziaki dla wszystkich dziewczyn.
Sytuacja przedstawia się tak> Ja dalej rzygam, nie za często, ale jednak. Bartosz chory a za oknem u nas zima z jesienią. Ciągle leje a w nocy padał śnieg.
Buziaki dla wszystkich dziewczyn.
eliczek24
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny!
Medio miłego pobytu w Polsce! Ja się wybieram 16 kwietnia i mam nadzieję, że już będzie naprawdę ładnie.
Beatka, chyba nie może się nacieszyć mężem - wcale się nie dziwię!
Reszcie dziewczyn miłego wieczorka!
Medio miłego pobytu w Polsce! Ja się wybieram 16 kwietnia i mam nadzieję, że już będzie naprawdę ładnie.
Beatka, chyba nie może się nacieszyć mężem - wcale się nie dziwię!
Reszcie dziewczyn miłego wieczorka!
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Beatko, a to nie pora na chorowanie, więc dużo zdrówka 

Eliczek, na kwiecień zapowiadają już ok. 30 stopni, więc załapiesz sie na lato w kwietniu

Dorotka, Medio, Anka, Ewcia, Kasia i pozostałe staraczki, miłego dnia życzę
PS. a za mojego Kacpra trzymajcie dzisiaj prosze kciuki aby załapał sie jednak na szczepienie

Eliczek, na kwiecień zapowiadają już ok. 30 stopni, więc załapiesz sie na lato w kwietniu

Dorotka, Medio, Anka, Ewcia, Kasia i pozostałe staraczki, miłego dnia życzę

PS. a za mojego Kacpra trzymajcie dzisiaj prosze kciuki aby załapał sie jednak na szczepienie

E
Ewcia81
Gość
Dzien dobry...
Ja nie poszlam do pracy,,synek ma goraczke,znowu:-(i zadzwonilam ze nie przyjde,a jade znowu dzisiaj do lekarza,,,niech da mi zwolnienie,bo ja nie wiem co mu jest i ta goraczka,moze trzydniowka,a codziennie do lekarza musze gonic,,,a moze do konnca tyg mi da,,ale bys iew pracy zraznili,,ale co tam dziecko najwazniejsze.
jarzebinko trzymam kciuki,,,
eliczku oj ty biedna,oby szybko przeszlo ci to zyganie,,,
Medio milego pobytu,,,wypoczywaj...
Ja nie poszlam do pracy,,synek ma goraczke,znowu:-(i zadzwonilam ze nie przyjde,a jade znowu dzisiaj do lekarza,,,niech da mi zwolnienie,bo ja nie wiem co mu jest i ta goraczka,moze trzydniowka,a codziennie do lekarza musze gonic,,,a moze do konnca tyg mi da,,ale bys iew pracy zraznili,,ale co tam dziecko najwazniejsze.
jarzebinko trzymam kciuki,,,
eliczku oj ty biedna,oby szybko przeszlo ci to zyganie,,,
Medio milego pobytu,,,wypoczywaj...
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Ewcia 

Anka, chciałam Cię tylko poinformować, bo na regionalne nie zaglądasz,że na 5 kwietnia o godz. 15.15 na Malcie jest planowane spotkanie i spacerek mamuś z pociechami, więc i Ciebie Zapraszam ( może tym razem się uda, bo w zeszłym roku skończyło się na planach), nie wiem czy to ten wątek, ale moreme, Ciebie też zapraszam z Mają

Anka, chciałam Cię tylko poinformować, bo na regionalne nie zaglądasz,że na 5 kwietnia o godz. 15.15 na Malcie jest planowane spotkanie i spacerek mamuś z pociechami, więc i Ciebie Zapraszam ( może tym razem się uda, bo w zeszłym roku skończyło się na planach), nie wiem czy to ten wątek, ale moreme, Ciebie też zapraszam z Mają

reklama
E
Ewcia81
Gość
jarzebinko na malcie macie spacer??
Podziel się: