A mogłabyś dodać fotę z 7+6? Chce porównać do swojego bo mam tylko z 7+2![]()
reklama
hmmm a pisalas ze wewnatrzamaciczne usg?? Oni z automatu biora pod uwage przez brzuch i wtedy jest lustrzane odbice...To u mnie zarodek jest na dole i na polskiej stronie pisały ze chłopak a na zagranicznej ze dziewczynka
to bylo do zdjecia Domi33wyglada mi to na przekrecone zdjecie, bo dziwne zeby dziecz lewej strony przeszedl na prawa... hmm
Dwa+Trzy
Fanka BB :)
Dosłownie wszystkoNo właśnie te wszystkie wróżby to tak z przymróżeniem oka myślepewnie już pisałaś tylko ja nie doczytałam czy jonas tez się nie sprawdził? Czytałam na takiej grupie na fb właśnie o jonasie i wielu dziewczynom się sprawdził jeśli znały dokładna datę owulacji. Mi tez przy synach się sprawdził bo było zaraz po pełni i księżyc był w znaku męskim. Teraz wyszła owulacja dzień po nowiu i znak Ryb czyli żeński
Tak pisałamhmmm a pisalas ze wewnatrzamaciczne usg?? Oni z automatu biora pod uwage przez brzuch i wtedy jest lustrzane odbice...

Dwa+Trzy
Fanka BB :)
Dokładnie chodzi o położenie dziecka względem kosmówkiJ apowiem szczerze to mam problem z okresleniem gdzie jest kosmowka, bo podobno to o jej polozenie chodzi a nie tak naprawde dziecka...
reklama
Zdjęcie robione na tym samym sprzęcie i przez tego samego lekarza, więc nie wiem. Ramzi często się nie sprawdza i tak jak mówię, ja nie bardzo się sugerowałam tą metodą. Wielu lekarzy potwierdziło, że ta ocena nie jest wiarygodnawyglada mi to na przekrecone zdjecie, bo dziwne zeby dziecz lewej strony przeszedl na prawa... hmm

Podziel się: