reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Jarzębinko jeszcze jedno pytanko. Swojego malucha rodziłaś w Poznaniu? A jeśli tak to w którym szpitalu?

małego rodziłam w Jarocinie, bo ze mną to jest tak : rok przed ślubem i 2 lata po ślubie mieszkaliśmy w Poznaniu, potem ciążę i prawie 2 lata mieszkaliśmy w Jarocinie, bo tam mieszkają teściowie i chcieliśmy mieć pomoc przy opiece nad małym, a tutaj byliśmy sami, więc emigracja, i od stycznia 2007 ponownie mieszkamy w Poznaniu, obydwoje tym razem też tutaj pracujemy a mały chodzi do żłoba :tak::-D teraz przy 2 ( jak by co) to myślę,że i bez rodziców będzie nam łatwiej, gdyż grono znajomych już jest takie, że jakoś sobie poradzimy, a i mam stałą pracę to i macierzyński będzie ( a wtedy finansowo było dużo gorzej, ja tylko umowa-zlecenie be świadczeń po urodzeniu, mąż własna firma) :cool2:

a co do forum regionalnego, to jak jesteś na głównej stronie Forum Babyboom, schodzisz niżej Nasze dzieci i w tej zakładce, fora regionalne, podfora, Poznań i juz jesteś, zapraszam, a jakby co to o kolejnych terminach spotkań tutaj też Cię poinformuję

miłego dnia

hej dziewczynki,a co tu dziś tak pustawo??
No Beatka,to wytłumaczona,bo zarywa nocki,hihi

A ja trochę zabiegana..jakoś nagromadzenie papierkowej roboty..ubezpieczanie samochodu,rachunki i pity,bleeeeeeeee...

No a poza tym,mam zagwostkę..chyba jednak wybiore sie do apteki po teścior mimo że dopiero rozpoczęłam nowy cykl..ale..tempka nie spada po @,a wręcz przeciwnie,idzie do góry, poza tym ta malpa była taka skąpa jakaś,krótsza..w poprzednim cyklu długa faza poowulacyjna..połączyłam sobie dwa cykle i..tempka w okresie przypadającym na @ trochę spadła,ale nie poniżej czerwonej krechy..a @ to jeden dzień lekkiego krwawienia,pozostale to plamienia.
Nie wiem co może powodować podwyższoną tempkę i jej wzrost,nie czuję się chora,raczej zmęczona i senna (choc to norma u mnie)
I tak sie zastanawiam,iśc po test..czy jeszcze poczekac...w każdym razie odstawilam na razie wiesiołek (nie wiem czy wpływa na ewentualną dzidzie..ale tak na wszelki wypadek)

Ocho..mój synek się budzi-koniec popołudniowej drzemki i chwili relaksu

Kasiu jeśli coś cię niepokoi to leć po teścik i będziesz już spokojniejsza. Jeśli jednak jesteś w ciąży to dobrze, że odstawiłaś wiesiołek. Ale jeśli nie jesteś to nie przerywaj kuracji wiesiołkowej bo ci to nie pomoże ze śluzem. Marsz do apteki i daj znać co i jak :tak:.
Cześć laseczki :-)

Kasia2005 pozdrawiam!
Dorotko całuski, jak się czujesz pażdziernikowa mamusiu?
Beatko wypoczywaj i ciesz się mężem!
Ewcia81 witaj!
Anka34 serdecznie pozdrawiam:)

Kasiu jeśli coś cię niepokoi to leć po teścik i będziesz już spokojniejsza. Jeśli jednak jesteś w ciąży to dobrze, że odstawiłaś wiesiołek. Ale jeśli nie jesteś to nie przerywaj kuracji wiesiołkowej bo ci to nie pomoże ze śluzem. Marsz do apteki i daj znać co i jak :tak:.
Cześć laseczki :-)
no dokladnieee lec lec

hej wam

ja w domus iedzie,nudze sie troszke,hmm,,ale fajnie tak sie czasem ponudzic,hih,,nie narzekam,
Jutro jade od siory na imieniny,mama byla u mnie,torebke jej kupujemy,,,
maly lata,zdrow jak ryba,tlyko ma jeszcze w buzi krosty,,ale juz moze jesc,,,grunt ze je,,super

kasia bylas po test??

Becia becia ciekawe co robi,,ach ten miesiac miodowy,,hmmm
pozdrawiam

reklama
Do góry