E
Ewcia81
Gość
wpadłam napisać dobranoc wam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jarzębinko jeszcze jedno pytanko. Swojego malucha rodziłaś w Poznaniu? A jeśli tak to w którym szpitalu?
hej dziewczynki,a co tu dziś tak pustawo??
Czas leci
no dokladnieee lec lecKasiu jeśli coś cię niepokoi to leć po teścik i będziesz już spokojniejsza. Jeśli jednak jesteś w ciąży to dobrze, że odstawiłaś wiesiołek. Ale jeśli nie jesteś to nie przerywaj kuracji wiesiołkowej bo ci to nie pomoże ze śluzem. Marsz do apteki i daj znać co i jak.
Cześć laseczki :-)
No pewnie, trochę nudy jeszcze nikomu nie zaszkodziło, hihihi:-)Ja tez sie trochę nudzę;-)no dokladnieee lec lec
hej wam
ja w domus iedzie,nudze sie troszke,hmm,,ale fajnie tak sie czasem ponudzic,hih,,nie narzekam,
no tak,bo bez mezow to same nudy,,a tak to zawsze ktos pomarudzi innyNo pewnie, trochę nudy jeszcze nikomu nie zaszkodziło, hihihi:-)Ja tez sie trochę nudzę;-)
Nudy, to fakt, ale takie rozstanie może pomoże poźniej w starankach hihihi, jak się chłop wypości to później będzie "wesoło" hihihi;-)no tak,bo bez mezow to same nudy,,a tak to zawsze ktos pomarudzi inny![]()