reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Stokrotko! Ode mnie spóźnione życzenia, wszystkiego co naj!!!!!
Poczytałam sobie o tym co napisałaś....ale nie powiem, żeby mnie to jakoś oświeciło. W mojej rodzinie, dziewczynka rodzi się bardzo rzadko i jakoś nie mogę sie doszukać potwierdzenia w tym co napisałaś.
Ja z kolei mam inną teorię. Po prostu czasem wygrywają uwarunkowania genetyczne i nic na to nie poradzimy.
Wszystkie dziewczyny ściskam i pozdrawiam. Przeprasam, że tu rzadko zaglądam, ale coś mało czasu ostatnio na siedzenie przy komputerku. Zwłaszcza przed Świętami. No same widzicie o której dziś zaglądam. ;-)
Obiecuje się poprawić.

reklama
Cześć laski

Stokrotko wszystkiego najlepszego.

Eliczku
witaj

Jarzębinko, Dorotko, Kasiu, Aniu, Medio miłego dnia.

U mnie wszystko ok, jutro powinna o 8-00 zawiatać @, testować nie będę aż do niedzieli, ale nic mnie nie boli......;-)
Lecę sprzątać, potem do sklepu, mam ograniczony dostęp do kompa- siła wyższa,......;-)

Witam sie kobietki w te słoneczne przedpołudnie :-)
Czuję się świetnie jak słońce za oknem :tak:.
Stokrotko to ja jeszcze i i tu złożę ci życzenia wszystkiego co naj naj z okazji wczorajszych urodzin :-)
Buziaczki dla was wszystkich
A K_asia nic się nie odzywa :-(

Właśnie odszukałam ostatni post K_asi i ona usg miała mieć dzisiaj. Mam nadzieję, że sie odezwie i pochwali zdjątkiem

Hej wam
dawno nie bylam vo....

Bylam u szwgaierki na noc wczoraj,piffko ,rada byla dlatego zostalam,,
A dzisiaj @ dostałam,,takze wiedzialam ze nicic z testu,,no ale trudno,,dalej starania,,juz nie wiem ktore,,chyba ze setne,,,:-p:-p:sorry::sorry:

Ja w domu czekam na korki,a synke u cioci,,o 15 po niego jade,,
milego dniaaaaaaa

reklama
Wielka szkoda Ewciu. Dobrze, ze masz do tego spoko podejście i nie rozpaczasz. A ty nic, tylko piwkujesz ciągle hihi

Do góry