reklama
eliczek24
Fanka BB :)
Cześć KObietki!!
Ania jest w ciąży, może teraz jeszcze ktoś dolączy do niej. Ostatnio jak się zaczeło był prawdziwy wysyp. Mam nadzieję, że teraz nie będzie inaczej.
Ja się witam po świętach i życzę wszystkim miłego dnia.
Ania jest w ciąży, może teraz jeszcze ktoś dolączy do niej. Ostatnio jak się zaczeło był prawdziwy wysyp. Mam nadzieję, że teraz nie będzie inaczej.
Ja się witam po świętach i życzę wszystkim miłego dnia.
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Eliczek, każda tutaj o tym marzy i mam nadzieje,że w końcu i my sie doczekamy, Anka rozesłała świeże fluidki, więc jest dobrze a będzie jeszcze lepiej
:-) ja abstynencja az do czerwca, ale kciuki trzymam za reszte
:-) a wogóle fajne zdjęcia macie w awatorku i Eliczek i Anka, takie rodzinne z dzieciaczkami
:-)
Medio, mam nadzieje,że te wyniki małego będa w porządku, a brak apetytu to poprostu chwilowa sprawa
i wszystko wróci do normy
:-) a mąż no coż, trezba być dobrej myśli i wierzyć,że i bez badań fasolka zakiełkuje, powodzenia

Medio, mam nadzieje,że te wyniki małego będa w porządku, a brak apetytu to poprostu chwilowa sprawa

E
Ewcia81
Gość
dokladnie,,dlatego wierze w nas wszytskieWiara to już połowa sukcesu;-)!
wysyp murowanyyyyyyyy

E
Ewcia81
Gość
Dorka not o jak bedziesz znała termin USG to daj nam znaka,,my z toba poczekamy ehhe i na foty tez oczywiscie..
A z tym wysypem,,to normlaka,,szykowac sie laseczki,,,
A z tym wysypem,,to normlaka,,szykowac sie laseczki,,,
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
A co do wysypu fasolek no na lato wszystkie będziemy z dzidziami w brzusiu latać. Wogóle nie ma innej opcji![]()
zgadza się, nie ma innej opcji

a ja właśnie się relaksuję - mąż w pracy, dziecko śpi, ................. pełen relaks, to ta namiastka urlopu, ktory musiałam poświęcić dla chorego malucha, ale na szczęście już jest lepiej, mniej kaszle, tylko jeszcze ten chol.... katar

eliczek24
Fanka BB :)
Eliczek, każda tutaj o tym marzy i mam nadzieje,że w końcu i my sie doczekamy, Anka rozesłała świeże fluidki, więc jest dobrze a będzie jeszcze lepiej:-) ja abstynencja az do czerwca, ale kciuki trzymam za reszte
:-) a wogóle fajne zdjęcia macie w awatorku i Eliczek i Anka, takie rodzinne z dzieciaczkami
Medio, mam nadzieje,że te wyniki małego będa w porządku, a brak apetytu to poprostu chwilowa sprawai wszystko wróci do normy
:-) a mąż no coż, trezba być dobrej myśli i wierzyć,że i bez badań fasolka zakiełkuje, powodzenia
Jarzebinko! Będzie dobrze zobaczysz! Ale dlaczego Ty czekasz aż do czerwca? Przepraszam, ale chyba coś pominełam. Ostatnio tu rzadko zaglądałam.
A co do Avatarków, to i Ewcia, ma takiego ładnego z Matusiem....
Ja planuje zmienić podpis na takie rodzinne zdjęcie jakie ma Ewcia, dopiero, kiedy i my będziemy w komplecie.
No dziewczyny, która następna w kolejce do testowania?
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Jarzebinko! Będzie dobrze zobaczysz! Ale dlaczego Ty czekasz aż do czerwca? Przepraszam, ale chyba coś pominełam.
miało być wczesniej, ale niestety z powodów zdrowotnych , badź niedokładnej diagnozy staranka trzeba odłożyć, otóż, mam jakieś coś na watrobie, robiłam tomografię komputerowa ale z jej obrazu nic nie wynika, i muszę zrobić rezonans magnetyczny a termin mam dopiero na 10czerwca, więc ...... ( to cos, to najprawdopodobniej nic strasznego, ale trzeba zrobic dokładniejsze badnia i stąd taki okres przesunięcia)

reklama
Cześć
Medio wszystko będzie dobrze, głowa do góry. Tylko trzeba mieć wiarę i nadzieję.
Eliczku, Dorotko witajcie.
Oskar nadal słaby, zasypia po 19 i śpi do 8 rano, dziś po południu spał 3 godz, teraz leży w łóżku i juz powoli zasypia.
DOBRANOC
Medio wszystko będzie dobrze, głowa do góry. Tylko trzeba mieć wiarę i nadzieję.
Eliczku, Dorotko witajcie.
Oskar nadal słaby, zasypia po 19 i śpi do 8 rano, dziś po południu spał 3 godz, teraz leży w łóżku i juz powoli zasypia.
DOBRANOC
Podziel się: