reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Cześć KObietki!!
Ania jest w ciąży, może teraz jeszcze ktoś dolączy do niej. Ostatnio jak się zaczeło był prawdziwy wysyp. Mam nadzieję, że teraz nie będzie inaczej.
Ja się witam po świętach i życzę wszystkim miłego dnia.

Eliczek, każda tutaj o tym marzy i mam nadzieje,że w końcu i my sie doczekamy, Anka rozesłała świeże fluidki, więc jest dobrze a będzie jeszcze lepiej :tak::-) ja abstynencja az do czerwca, ale kciuki trzymam za reszte :tak::-) a wogóle fajne zdjęcia macie w awatorku i Eliczek i Anka, takie rodzinne z dzieciaczkami :tak::-)

Medio, mam nadzieje,że te wyniki małego będa w porządku, a brak apetytu to poprostu chwilowa sprawa :tak: i wszystko wróci do normy :tak::-) a mąż no coż, trezba być dobrej myśli i wierzyć,że i bez badań fasolka zakiełkuje, powodzenia :tak::-)

Wita sie i ja z wami poświątecznie :-)
Medio w czwartek zadzwonie i sie umówię na USG :tak:
A co do wysypu fasolek no na lato wszystkie będziemy z dzidziami w brzusiu latać. Wogóle nie ma innej opcji :happy:

Dorka not o jak bedziesz znała termin USG to daj nam znaka,,my z toba poczekamy ehhe i na foty tez oczywiscie..
A z tym wysypem,,to normlaka,,szykowac sie laseczki,,,

A co do wysypu fasolek no na lato wszystkie będziemy z dzidziami w brzusiu latać. Wogóle nie ma innej opcji :happy:

zgadza się, nie ma innej opcji :tak::-):tak:

a ja właśnie się relaksuję - mąż w pracy, dziecko śpi, ................. pełen relaks, to ta namiastka urlopu, ktory musiałam poświęcić dla chorego malucha, ale na szczęście już jest lepiej, mniej kaszle, tylko jeszcze ten chol.... katar :tak:

Eliczek, każda tutaj o tym marzy i mam nadzieje,że w końcu i my sie doczekamy, Anka rozesłała świeże fluidki, więc jest dobrze a będzie jeszcze lepiej :tak::-) ja abstynencja az do czerwca, ale kciuki trzymam za reszte :tak::-) a wogóle fajne zdjęcia macie w awatorku i Eliczek i Anka, takie rodzinne z dzieciaczkami :tak::-)

Medio, mam nadzieje,że te wyniki małego będa w porządku, a brak apetytu to poprostu chwilowa sprawa :tak: i wszystko wróci do normy :tak::-) a mąż no coż, trezba być dobrej myśli i wierzyć,że i bez badań fasolka zakiełkuje, powodzenia :tak::-)

Jarzebinko! Będzie dobrze zobaczysz! Ale dlaczego Ty czekasz aż do czerwca? Przepraszam, ale chyba coś pominełam. Ostatnio tu rzadko zaglądałam.
A co do Avatarków, to i Ewcia, ma takiego ładnego z Matusiem....
Ja planuje zmienić podpis na takie rodzinne zdjęcie jakie ma Ewcia, dopiero, kiedy i my będziemy w komplecie.
No dziewczyny, która następna w kolejce do testowania?

Jarzebinko! Będzie dobrze zobaczysz! Ale dlaczego Ty czekasz aż do czerwca? Przepraszam, ale chyba coś pominełam.

miało być wczesniej, ale niestety z powodów zdrowotnych , badź niedokładnej diagnozy staranka trzeba odłożyć, otóż, mam jakieś coś na watrobie, robiłam tomografię komputerowa ale z jej obrazu nic nie wynika, i muszę zrobić rezonans magnetyczny a termin mam dopiero na 10czerwca, więc ...... ( to cos, to najprawdopodobniej nic strasznego, ale trzeba zrobic dokładniejsze badnia i stąd taki okres przesunięcia) :tak::-:)tak:

reklama
Cześć

Medio wszystko będzie dobrze, głowa do góry. Tylko trzeba mieć wiarę i nadzieję.

Eliczku, Dorotko witajcie.

Oskar nadal słaby, zasypia po 19 i śpi do 8 rano, dziś po południu spał 3 godz, teraz leży w łóżku i juz powoli zasypia.

DOBRANOC

Do góry