reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Straszne czyściochy z was. Ja tez musiałabym ze dwa dni sprzątać, żebyście się nie miały do czego przyczepić :-p

reklama
Witam:-)
U mnie dziś rano pojawiły się leciutkie nudności, zwalczyłam je herbata rumiankową, cukierkiem miętowym, no i jak mąż otworzył okno to powiew zimnego powietrza orzeźwił mnie trochę.Teraz juz jest git.
Pozdrawiam i miłego majowego życzę!:-D:-D:-D

Good_Morning03.gif

No proszę, pierwsze mdłości u Medio się pojawiły.
Wszystkim życzę udanego, słonecznego weekendu

No proszę, pierwsze mdłości u Medio się pojawiły.
Wszystkim życzę udanego, słonecznego weekendu
Dorotko pojawiły się i szybko odeszły, zaraz po przebudzeniu, ale starałam się uspokoić i leżałam dalej,przysnęłam trochę, a później już nie było po n ich śladu.
1452.gif

Czesc

Dorotko spoko nie byloby az tak zle......;-)

Medio upssss pierwsze nudnosci- o kochana......;-)

Aniu witaj

U nas dzis piekna pogoda, bylismy na placu zabaw i w lesie, ale chyba za godzinke znowu wyjdziemy. A mialo padac......;-);-).;-)

Moje chłopaki poszli pograć w piłkę na boisko, bo dziś u nas piękna pogoda:tak:.Ja za ten czas posprzątam po obiadku.Miłego wieczorku:)

A u nas było oberwanie chmury 15 minut temu, dobrze że byliśmy w domu......;-).

Medio ja termin według ostatniej @ miałam na 10.09 a według usg na 11.09. a urodziłam 12.
Dziś przytulanko odpuszczam, jutro dalej działam - trzymajcie kciuki- PROSZĘ.

reklama
A u nas było oberwanie chmury 15 minut temu, dobrze że byliśmy w domu......;-).

Medio ja termin według ostatniej @ miałam na 10.09 a według usg na 11.09. a urodziłam 12.
Dziś przytulanko odpuszczam, jutro dalej działam - trzymajcie kciuki- PROSZĘ.
Beatko możesz na mnie liczyć:tak: , zaciskam mocno:blink:.

Do góry