Nie, wyszła dziewczynka, bo w końcu po tym czasie starania były przed owu tylko raz w 12 dniu, a owu była 3 dni później. W tym miesiącu tylko wtedy poprostu mogliśmy.Lobeliaxy - a udało się zajsc z chłopczykiem po tych 6 mcach? Ja gdybym się starala o chłopczyka to bym właśnie w dniu gdy występuje ta druga kreska czyli jest największy skok się starala. Ogólnie to swojego młodszego synka poczęłam w okolicy owulacji ale nie wiem z którego to było dnia. Bo seks był podczas 4 dni i w ciągu tych dni była owulacja. Zaczęliśmy w czwartek a ona była w sobotę. Tak pokazywały kalkulatory.
Wychodzi na to ze gdy kochamy się w ten dzień owulacyjny to plemniki z poprzednich dni są już za słabe a wygrywa najszybszy z dnia owu czyli męski
Myślę że w te poprzednie miesiące gdzie celowaliśmy w owu poprostu zbyt długo czekałam żeby to było na pewno owu, nie wcześniej no i w rezultacie wychodziło zbyt późno bo już po owu. Bardziej wierzyłam wtedy testom niż śluzowi bo gdy dochodziło do starań to już było po śluzie. No ale czy gdyby się udało trafić w samo owu to byłby chłopiec też nie wiadomo więc już tego nie przeżywam chociaż wtedy byłam bardzo nakręcona na chłopca.