reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Medio moj mężuś to Tirowiec,,hehe,,jeździ na ciężarówkach za granica po cąłym świecie,i jak wyjedzie to na 3 lub 4 tygodnie,,a potemt ydzienw dommku i tak w koleczko,,
jak sie czujesz skarbenku??
Mojej koleżanki mąż jeździ tez i tak samo jak Twój co 3-4 tyg w domciu jest.A moż nawet sie znają.
Ja czuję sie dobrze, w porównianiu z początakami to świetnie:tak:, oby tak dalej! :-DHumorków ciązowych tez nie mam.:-D

witam wieczorkiem !!!

a u nas pogoda dzisiaj całkiem całkiem- słonecznie i ciepełko, ale nie plażowo, bardziej spacerowo :tak::-D i też z małym byłam na spacerze, ja na nogach on rowerkiem, :-):laugh2: więc nóg nie czuję, mały też jest zmęczony, mam nadzieję,że przez to pójdzie spać o przyzwoitej godzinie, bo cos ostatnio godziny zasypiania, drastycznie mu sie przedłużą :tak::-D i przez to wieczorki sa krótkie :laugh2: bo spędzam je na walce z małym aby poszedł spać, a było tak fajnie jak zasypiał o 20.30 :tak:

przyjemnego wieczorku :tak: ja pewnie też na meczu, bo mąż zagorzały kibic :laugh2:

My też byliśmy na spacerku...;-)

U nas w domu nikt nie ogląda meczu- S nie ma, Oskara to jeszcze nie interesuje a mnie tym bardziej....;-) Czekam na ,,Twarzą w twarz'' na tvn o 21:55- coś normalnego wkońcu obejrzę....;-)

Medio fajnie że czujesz się coraz lepiej.

Jarzębinko a co się stało że mały nie chce wam spać???? Może rano śpi długo????

Miłego i przyjemnego wieczorku- DBRANOC

reklama
Beatko, rano długo to raczej nie, bo pobódka do żłoba ok. 6.00, w żłobku śpi i staram sie aby popołudnia spedzał aktywnie, ale ostatnio zasypianie przesunęło mu się z 20.30 nawet do 21.30 :no: a w weekend wstaje ok. 7.30-8.00 i już nie śpi w południe, jak jest ze mną w domu to nie ma czasu na spanie a i tak problem z zaśnięceiem wieczorem :tak: ma 1000 powodów aby nie spać, to sie chce siku, to ku...., to tamto, to siamto ....... :tak: czasem sposobem jest puszczanie bajki na płycie, ale wtedy to tak ze 3 razy conajmniej, a że mam tylko 2 to juz nam bokiem wychodzą, dzisiaj kupiłam 3 na zmiane rpertuaru, ajak ja mu czytam to tez jedna nie wystarczy czasem i o 3 sie upomina .....

a egzamin mam 7 lipca

Do góry