reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

właśnie, dlaczego chcesz sobie odpuściś pozostałe miesiące ..... :szok::szok:

Nie chcę ale tak chyba będzie najrozsądniej. W maju mój syn będzie miał I Komunię, nie chcę być wtedy w szpitalu na porodówce albo z tygodniowym dzidziusiem, co najwyzej mogłabym być w 9mcu ciąży. Gdybym zaszła w ciążę w czerwcu to w maju moje dziecko miałoby już 2 miesiące i jakoś dalibyśmy radę a skoro nie wyszło to chyba następne próby trzeba będzie wznowić w październiku tak żeby poród wypadł najwcześniej w połowie czerwca.

reklama
Medio no to super - już znamy Twój typ : to będzie .............. chłopiec albo dziewczynka ;-);-);-)
Ja też tak mam , ale u mnie po 1 to jeszcze za wcześnie na obstawianie , a po 2 częściej myślę że to dziewczynka i myślę nad fajnym imieniem .:cool2:

Asus wiem,że są dziewczyny które od razu wiedzą i czują kto tam pod serduchem mieszka, ale ja niestety do nich nie należe i oczywiście modlę się by dzidzia była przede wszystkim zdrowa, ale i też by sie chciała pokazać,...... oj jak ja nie lubie czekania.
A ja byłam pewna,że Ty chcesz teraz synusia, a tu na córcię masz przeczucia;)

Czesc

Medio juz nie dlugo do PL, mi troche zostalo jeszcze...
Ja wogole to na antybiotyku wyladowałam ,mam infekcje gardła z ropa:baffled: Masakra
Martwie sie o :-(Fasolke:-(

Ja bym chciała bardzo synka -ale wazne zbey bylo zdrowe...;-)

witam z rana kobietki ... i jak samopoczucie ??? :tak::-)

bo pogoda u nas mało sprzyjająca dla kobiet w ciąży, szczególnie wspołczuję tym wszystkim w 9 -tym miesiącu, to musi być straszne ... dlatego ja chciałbym zdążyć do czerwca, a czy sie uda ....zobaczymy .... :tak:

pozdrawiam csłonecznie i upalnie... miłego :cool2:

Hej kobietki :-)
Wpadłam tylko napisać że kupiłam mieszkanko :tak:. Wszystko opowiem jak wrócę w tą sobotę. Do usłyszenia :-)

Jarzebinko naszczęście w Anglii pochłodnailło, uf od razu lepiej!
Dorotko gratuluję i czekam na relacje!

Hej kobietki :-)
Wpadłam tylko napisać że kupiłam mieszkanko :tak:. Wszystko opowiem jak wrócę w tą sobotę. Do usłyszenia :-)

wielkie gratulacje ...... i czekam na szczegóły ...... :tak::-D:tak:

a ja właśnie wyskoczyłam do centrum zrobić chyba już ostatnie zakupy przed wyjazdem, ukrop jak cho........, ale musiałam jeszcze kupic małemu coś do opalania ( bo w weekend się skończyło), sobie też nowy balsam, nawet załapałam sie na klapki po przecenie, więc zakupy udane ...... :tak::-D:tak:

reklama
Do góry